• 瀏覽: 72,071
  • 回覆: 575
  • 追帖: 1
+28
林鄭沒咁易認輸既,西隧都係咁
今次唔得 下次再黎

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-6-15 10:10 AM 發表
一撤回777會好快下台..因為以後佢無可能再有能力管治香港...唔會再有人聽佢支笛..可以返屋企湊仔了...
飯聞唔會俾佢下台,佢下台飯聞冇機會再演大龍鳳,斷狗糧。

林鄭自己攞黎賤

好想睇橕警大遊行

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-15 09:44 AM 發表

中資股都有份偷金管局外匯儲備~
你係咪on9架,熱錢唔係香港架,隨時都可以俾人提返出去

暴力又贏

引用:
原帖由 LEE1989 於 2019-6-15 09:14 AM 發表
港府提出修訂《逃犯條例》草案,以引渡疑犯防止香港淪為「逃犯天堂」,但引來大批市民抗議反對,甚至發生「612暴動」衝擊立法

林鄭投降應該會撤回,但即刻宣布好冇face

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 15084537786-0615_00 ...
恭喜反對派成功推倒香港政權,引美國法律接管香港

問題非常複雜,因為如果這條逃犯條例撤回,對日後上23條更難,但如果唔撤回,市民一定唔同意,真是兩難!

引用:
原帖由 ie7 於 2019-6-15 09:49 AM 發表

後遺症咪乜都做吾到,下次再有政策推出,的人上下街反下又撤回咯,香港無得救架啦
吾夠一百萬吾撤

引用:
原帖由 sam0010 於 2019-6-15 09:45 AM 發表

之前CY國教一縮即刻得寸進尺, 依家再縮即係以後有咩都暴力解決
之後有乜嘢都賴係林鄭問題!!

http://news.tvb.com/local/5d044cffe60383071392ec75

據了解特首林鄭月娥決定暫緩逃犯條例修訂,下午舉行記者會宣布。

消息指這是回應社會要求,讓各方有更多時間討論及了解修訂。特首已將這決定通知中央。

玩完鳥

一早應該撤回啦

暫緩等同跪低!屈服!政府威信已完!只要民陣泛民一話上街…話吓咋,未上街…政府所有都可徹回!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]