• 瀏覽: 48,869
  • 回覆: 306
+5
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-6-15 09:20 AM 發表

9唔搭八
你自己講美國凍結香港資金就得。
香港凍結美國資金就唔得。
你自己講先架
Nil

解放軍睬你的有味。

你當習係白痴會中計嗎?還有關你老尾差事?

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-15 04:07 AM 發表

美國一位高層官員說,除非中國對香港的「反送中」示威作出激烈回應,特朗普政府是不太可能修改1992年通過、給予香港貿易及商業優惠的《香港政策法》(United States-Hong Kong Policy Act)。

他說,事態發 ...
而家香港對美國嘅貿易逆差300幾億美金啊,傻撚。

引用:
原帖由 ta123123 於 2019-6-15 08:44 AM 發表
直接叫老美收留香港難民。🤣
應該都有幾多難民比尾角

Mola

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-6-15 04:36 AM 發表
笑撚死, 美國公司係香港賺咁多錢, 快d叫走班美資公司囉
香港應該制裁美國,趕走班美資,香港人就可以多返D向上流機會,少D怨氣

引用:
原帖由 達維 於 2019-6-15 09:26 AM 發表

係,泰國紅黃衫軍搞到泰國旅遊業一池死水,軍政府上場才有起色。他信就好啦,香港冇逃犯條例,佢可以留香港嫁女,真係唔知香港會否成為泰國政變指揮基地 ...
中國政府講明不干涉別國內政是講得出做得到,以中國今時今日的財力國力要煽動及暗地裏抌錢支持加州、蘇格蘭、威爾斯、北愛爾蘭獨立一定搞到佢哋亂,唔好話成唔成功獨立,但中國政府冇咁做,所以他信如果在香港攪反泰國基地中國政府一定阻止

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-6-15 09:27 AM 發表

解釋唔到來源已經可以凍結,美國佬抄股票賺返嚟,大陸人貪污呃返嚟,香港人美國資產不及大陸1%,領導人要解釋個女哈佛每年學費6萬美金點嚟已經口啞啞,你呢啲打手無知真心最可笑! ...
On 99 ,宜家講凍結美國係香港噚乙資金呀

制裁乜野? 出口到美國加關稅?香港都係美國其中一個出口地方,逆差都大, 但香港人買開全球既野,小一個美國來貨影響小,到最後 死既又係老美自己,快啲制裁啦。

傻佬,咩都關你事?顧好自己國家先啦

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-6-15 09:04 AM 發表

大陸呢,國家規定每日只可以攞2皮出境,解釋唔到已經氾中國法,但美國無呢個要求,無知大陸呢都幾好笑!
尾國一樣有呢個要求!!

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-6-15 09:13 AM 發表

宜家講香港呀天才,同你講香港,你就走去講大6,同你講凍結資產,你就走去講外滙管制
Nil

搞亂香港嘅目的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]