• 瀏覽: 48,803
  • 回覆: 306
+5
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-15 08:39 AM 發表
解放軍係合法的駐港部隊, 職責是保護香港市民, 有暴徒生事, 唔出得解放軍, 你老美傻撚左啊 ?
放心好快實現。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-6-15 04:36 AM 發表
笑撚死, 美國公司係香港賺咁多錢, 快d叫走班美資公司囉
X_2

美國係其他地方搞顏色革命既手法一樣

期望經濟制裁引致目標國家局世混亂

逼使當地正苦倒台

呢個就係偽旗行動

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-15 04:07 AM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190615/720pix/1560534400_b73a.jpg

美國一位高層官員說,除非中國對香港的「反送中」示威作出激烈回應,特朗普政府是不太可能修改1992年通過、給予香港貿易及商業優惠的《香港政策法》(United States-Hong Kong Policy Act)。

他說,事態發 ...
其實中國應像美國咁干涉下人地地方,你不仁我不義。美國也大把嘢比人批

引用:
原帖由 LLLAMLLL 於 2019-6-15 04:26 AM 發表
美國比心機作故仔屈9伊朗算啦
唔係美國,就英國,好X悶。

呢d 報導簡直on9

有本事咪過來law....成日打J

想問 highlight 左d字系生果寫定樓主寫?

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-15 04:07 AM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190615/720pix/1560534400_b73a.jpg

美國一位高層官員說,除非中國對香港的「反送中」示威作出激烈回應,特朗普政府是不太可能修改1992年通過、給予香港貿易及商業優惠的《香港政策法》(United States-Hong Kong Policy Act)。

他說,事態發 ...
一見到反送中呢三個字就知道呢班係仆街嘅人,居心不良。

制你老美~顧掂自已先啦~與全世界為敵~你重有乜板斧呀~

引用:

他說,事態發 ...
未撚驚過,又唔係未試過,你美國佬以為自己係乜撚野呀?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-6-15 09:04 AM 發表

大陸呢,國家規定每日只可以攞2皮出境,解釋唔到已經氾中國法,但美國無呢個要求,無知大陸呢都幾好笑!
宜家講香港呀天才,同你講香港,你就走去講大6,同你講凍結資產,你就走去講外滙管制

引用:

他說,事態發 ...
誰制裁誰都未知🤭🤭🤭

引用:

他說,事態發 ...
出解放軍,美國就制裁?
不是出美軍嗎?

香港年青人 中曬計畀利用, 而家搞到自己香港畀人玩。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-6-15 09:13 AM 發表

宜家講香港呀天才,同你講香港,你就走去講大6,同你講凍結資產,你就走去講外滙管制
Nil

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]