• 瀏覽: 156,509
  • 回覆: 1,182
  • 追帖: 3
+125
香港已經被那些沒有希望洗了腦的年青人和身有屎的有錢人地產霸權完全挾持 ,所以下一步相信佢哋會得寸進尺 ,先在示威再暴動,去令林鄭下台, 然後在上街示威要求下年普選特首, 甚至乎要求香港擁有更大自治權。 中央湖香港政府已經變成一隻死淨把口嘅冇牙老虎。

地產勢力和美國借助香港樓價高企令到市民沒有希望呢個點,已經好穩固感控制咗一班年青人。年青人都覺得沒有希望 ,佢地nothing to lose唯有聯手外國勢力 嚟宣洩自己嘅情緒,無可否認香港已成為外國反政府反中勢力的重要大本營。

所以未來無論點都好中央同香港政府以後推任何政策都係一樣會有大量反對聲音, 樓價高企民不聊生才是根本原因。

香港落入如此田地咁只怪林鄭當初冇好好重視民生,控制樓價物價 ,做好對內管治 ,連人民嘅基本居住需要都搞到咁差,令到香港民不聊生, 現在官逼民反也是很自然的事。 中央也應引以為戒 ,任由樓價飆升, 人民居無定所 ,任由地產商當家, 到最後不單令到民不聊生, 而且還影響管治威信 ,他朝君體也相同, 中共政權未來面對同樣嘅樓價高企引發嘅政府威信問題嘅機會亦好大, 香港已經完全失控,現在看來真是後悔莫及。

點解佢仲唔去死?

條八婆收錢做show

演技唔錯!!!!!!可以羅個最佳女主角獎

引用:
原帖由 chickenwing2010 於 2019-6-15 10:42 AM 發表

意思就是:
警察是一個不恰當的職業,因為無論上頭給什麼指示,就算違背良心,都要行動。加上做警察好危險,會令父母家人朋友擔心。
只有可恥的人才會做警察!
很簡單的意思
你讀過書應該明白以上吧 ...
咁有正義嘅人唔去做?去改變風氣,讀咁多書,唔係叿識處理呀?

李卓人搵隻咁嘅狗乸咁慳皮

引用:
原帖由 big3624 於 2019-6-15 09:10 PM 發表
有相有真相
可否推上YouTube #1
再入圍亞洲電影節

真希望那批年輕人擲出的磚頭,誤中她,成全呢位啊姐早見上帝,在天上守護她想守護的年輕人

瘋婦

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-6-15 09:09 PM 發表
做媽媽角色搞到全城班黃屍一致好評中
明天佢又做咩角色保護暴徒好,不如升級做聖母都唔錯
反正牧師投訴,要揾個耶穌出嚟見你哋,咁慘
毒果記得要大力宣傳一下佢明天佢做咩角色了 ...
香港性母

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-6-15 08:00 PM 發表

post相俾你做證據拉我咩,咪當人好似你咁傻先得㗎~
車,你講乜春都得架喇

盤鍵戰士扮勇士
你都係算把啦

點解你唔答我問題0既?

香港比呢班人渣害死

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-6-15 09:27 PM 發表
李卓人搵隻咁嘅狗乸咁慳皮
條婆話晒工黨執委,算有價量臨記,亦樣好過惡魔毛

工黨😀
厲害了 啲演技仲好過tbb啲演員😀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]