• 瀏覽: 156,457
  • 回覆: 1,182
  • 追帖: 3
+125
不斷製造英雄
大媽稱呼城姐

宜家D怪獸家長真係勁多歪理。

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-6-15 01:14 AM 發表
六四前黑手都係玩媽媽呢一招的
多謝C兄提醒,所以六四也是佢老尾策劃的,不容致疑

警察老母哭訴保護警察又如何

引用:
原帖由 賭爸 於 2019-6-15 01:17 AM 發表
不斷製造英雄
大媽稱呼城姐
咁釘子健係咩

附件

下載.jpg(11.88 KB)

下載 (1).jpg(9.26 KB)

下載 (1).jpg

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-14 11:09 PM 發表

6月12日警方暴力清場,以催淚彈、布袋彈、塑膠子彈驅趕一群集會年輕人,特首林鄭月娥晚上更發表「媽媽教仔論」,引起一班香港媽媽不滿,他們晚上在中環遮打花園發起「香港媽媽反送中集氣大會」,不少媽媽穿上黑衣,手持「為母則剛」、「Dont s ...
你條嗅八婆,自9己唔識敎仔,敎左個畜生暴徒出黎,咪能係到懶3懶4,
你個扑街畜生仔好快比人打死,好過係度為害香港…

引用:
原帖由 aucht 於 2019-6-15 01:07 AM 發表
這件事情發生後,我見到反對派出來説話,令我覺得六四背後都可能是老屈的!
西班牙拍攝隊 拍到最後係和平散去的

甚麼香港媽媽的組織, 收皮啦, 我只在新聞見到台上隔離有條著黑色背心條撚樣企係度, ("民陣召集人"), 就知咩事啦,  又關佢事? 佢幾時做撚埋媽媽架? 

就係呢D老母生D卜街暴徒

真係要sing hallelujah, 呢個老母。 good show

泛民又派出婦人做大龍鳳博同情,配合毒菓大造文章!

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-6-15 12:20 AM 發表
真心愛自己仔女就要知佢哋返學學d咩,個個變晒白癡暴徒仲要走上街犯法,唔好好管教,仲好意思走出來叫人唔好打你仔女,人哋警察都有老母生,老馮要比暴徒用磚掟?比差佬打死責任係父母冇好好管教,任由暴徒犯法鬧事。 ...
人哋老笑已經叫笑緊你班七頭個個話想保護啲逃眅啦!想送埋佢哋啲逃販比你地一齊保護啊?滷味話送埋班監躉俾你好唔好?

媽媽都出埋,劇力萬鈞👍👍👍

引用:
原帖由 Mimimoore 於 2019-6-15 01:18 AM 發表
警察老母哭訴保護警察又如何
所以警察公共科也要在政總拍番埸對比一下那邊媽媽最愛孩子寶寶

要搵個警察既仔女揸住舊磚問點解要搵磚掟我老豆,DLLM!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]