• 瀏覽: 156,368
  • 回覆: 1,182
  • 追帖: 3
+125
引用:
原帖由 riverip 於 2019-6-15 11:18 AM 發表

嗰啲係狗生嘅
咁你老母應該都係狗乸

引用:
原帖由 catowner 於 2019-6-15 12:00 PM 發表

哦,原來係立場新聞嘅特約演員
…立場新聞真係好有(黃絲)立場嘅小傳媒
看過兩三編文章,個個作者最叻起到自high,又當差人個個都係大惡人,歪理當真理大做文章 ...
根本搞得依d運動都係有心人做的事,加上現在的傳媒日日做假新聞

磚頭掟死差人就冇事,差人射傷暴徒就大件事.

引用:
原帖由 瀕危物種 於 2019-6-15 12:15 PM 發表

咁你個仆街杏加橙,快能 d去首喇,咁都仲要人幫你,真係留喺世咩,快d去喇,龜蛋
點解要我自首
係你屈9我仲要我自首咁搞笑?
我又學下你先咁
我話你係強姦殺人犯呀
咁你都係自首啦

屈完人比人串到冇野講係度發爛渣?
你都算樣衰囉

引用:
原帖由 Steven.T 於 2019-6-15 11:43 AM 發表
呢個所謂港媽跟本就係反對派請返嚟嘅戲子,顏色革色慣用技倆。睇落好煽情,但 最大敗筆係佢話自己仔女無參與其中,即時扣分😆
呢個老母估計有大概一萬左右,或者更多,只企乜都唔做大慨一千幾。

呢班家長自己都痴痴地,怪唔知啦

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-6-14 11:12 PM 發表
帶領香港的 係特首林鄭..
聽取 民意作出修改先至係一個好嘅領袖

臨時演員都係演員,好專業

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-14 11:09 PM 發表
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190614/720pix/1560522422_ddd0.jpg

6月12日警方暴力清場,以催淚彈、布袋彈、塑膠子彈驅趕一群集會年輕人,特首林鄭月娥晚上更發表「媽媽教仔論」,引起一班香港媽媽不滿,他們晚上在中環遮打花園發起「香港媽媽反送中集氣大會」,不少媽媽穿上黑衣,手持「為母則剛」、「Dont s ...
垃圾人只見警察用武力,但不見別人用磚頭

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-6-14 11:13 PM 發表
保護香港的 係香港警察..
本人支持香港警察維護香港 治安 勇敢無懼 自問冇呢個膽量

引用:
原帖由 恩23 於 2019-6-15 11:08 AM 發表

其實這類報道一定生果日報,仙股報紙
唔通賣港報會報咩

一D都唔覺感人,反爾個樣好白痴!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]