• 瀏覽: 76,871
  • 回覆: 471
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 數碼暴龍 於 2019-6-14 05:05 AM 發表
他們係咪盲?
只說警察暴力清場,不說暴徒擲磚,飛鐵枝插警察。

林鄭借D意引渡惡法,真係CHEAP

林狗叫咗彭羚同個女出嚟掟磚未?
警察開槍都有前題,唔係無啦啦開槍你又唔講?定你真係覺得因自衛而開槍恐怖過殺人犯?
我發現黃屍基本上潛意識都係暴徒,同鐘意包疪禍患

毒果日報創刊第一日已開始洗腦工程!
引用:
原帖由 花心大大大少 於 2019-6-14 06:31 AM 發表
商台由67年開始已反共。

不斷幫逃犯戴光環,殺人犯、洗黑錢可逍遙法外就係正義。

香港要有周處,唔徐三害,永無寧日。
法律界,教育界,傳播界。

引用:
原帖由 hoofk 於 2019-6-14 06:35 AM 發表

我都覺得,所有節目都懶感性,講到d示威者幾咁和平幾咁慘,而d差人又幾咁兇殘…,有立場唔緊要,但你話公平d,加多句呼籲d學生唔好用暴力都好吖,但係完全冇囉,係一句都冇,講到件事好似d學生只係坐喺度,跟住差人就衝埋去搵槍射佢地咁,完全唔當之前之後新聞報導嗰d係一回事,就好似d邪敎宣傳咁,只係向d信徒傳遞訊息,就係「衝啦細路」,完全唔需要理其他正常人會點睇!
呢幾日聽收音機都係聽新聞算, ...
X2

Cheap得過叫人衝自己鬆!之後重仆街到係電視前喊咁口話支持暴徒!
引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-6-14 06:38 AM 發表
林鄭借D意引渡惡法,真係CHEAP

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2019-6-14 06:39 AM 發表
毒果日報創刊第一日已開始洗腦工程!
戴妖回歸前都做緊洗腦工程。

(傷孽電台)成個台嘅節目好似係的=出殯咁!尤其深美小儀!利申…我已經無聽!係身邊同事講!

警察暴力清場,及台灣殺人案,都沒有暴徒咁可怕,也沒有林海風咁無知!

藝人= 虛偽

引用:
原帖由 慕應雄z 於 2019-6-14 06:43 AM 發表
Cheap得過叫人衝自己鬆!之後重仆街到係電視前喊咁口話支持暴徒!
絕對CHEAP唔過林鄭

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-6-14 05:22 AM 發表
佢叫人5好返工。自已卻返工搵真銀

呢條柒頭咪一九樣囉,
阻人返工冇問題,
只要自己無阻礙就可以。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]