• 瀏覽: 1,766
  • 回覆: 12
+6
反 暴動 L
反手自私 L

阻年返工,這班野蠻人,返中國啦,香港不能接受你!

修訂《逃犯條例》示威昨(12日)演變成暴動,警務處處長盧偉聰今午(13日)會見傳媒時指,迄今拘捕了11人,涉嫌公眾地方

阻人搵食,

自私 L

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190613/bkn-20190613160947718-0613_00822_001.html

德國唔知今次又收幾個呢?

走得你甩, 斷六親免費移民好機會, 唔使搵景鴻

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-13 07:55 PM 發表
就係因為你唔支持佢地既立場,佢地就要搞到你返唔到工搵唔到食黎懲罰你

好在今次警察平定暴亂迅速,抵讚
口講民主, 身體最誠實
立法會以後唔好投票
兩班人打一餐, 贏既決定立唔立法

成班飯民耳猿無個出來話呢十一條結青是被警察捉狗錯咗?

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-6-13 07:58 PM 發表
德國唔知今次又收幾個呢?

走得你甩, 斷六親免費移民好機會, 唔使搵景鴻
仲有政府養嗰度好嘛

成佰萬人暴動用得150彈?咁故寒做乜

引用:
原帖由 T2. 於 2019-6-13 08:32 PM 發表
成佰萬人暴動用得150彈?咁故寒做乜
你咪害人,如搞出人命,如害死盧偉聰被歐美凍結資產,去外國遊行時,又隨時被拘捕控告屠殺罪。

拉得咁少?

又有11個PK將會享受採精人生...

12/6筍工, 即日俾工錢 包三餐..

附件

12-6 筍工1.jpg(45.72 KB)

12-6 筍工1.jpg

12-6 筍工2.jpg(163 KB)

12-6 筍工2.jpg

12-6 筍工3.jpg(195.62 KB)

12-6 筍工3.jpg

12-6 筍工4.jpg(149.59 KB)

12-6 筍工4.jpg

12-6 筍工5.jpg(116.76 KB)

12-6 筍工5.jpg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]