• 瀏覽: 11,905
  • 回覆: 96
  • 追帖: 3
+5
犯氓做咁多嘢推年青人去死
真係全部要一死以謝天下

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 13/6/2019 18:04 發表

手無寸鐵啵,真係唔係鐵丫嘛
對不是鐵,是磚,磚是擋唔到雨

不如民主黨班議員試下一字咁排開
比市民用磚頭對準黎掟
睇下班議員唔用武力情況下點樣可以制止到

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-6-13 06:02 PM 發表
咁樣亂搶掃射~ 如是實彈以算是屠城
重尊向頭部攻擊
你講唔係實彈就應明白這是適當武力,唔通人擲石頭及鐵枝你射黃豆?

民主黨是非不分, 盲撐暴力衝擊警察的人, 令我十分反感

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-6-13 05:58 PM 發表
民主黨立法會議員尹兆堅等約20人今(13日)下午到灣仔警察總部抗議,批評警方昨日(12日)的集會使用過分武力對待和平示威

警察執法俾人告?咁市民私刑代執法囉!周街都係市民,野貓式向左膠、本土領䄂施襲,你唔好出街丫笨

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190613/bkn-20190613170734969-0613_00822_001. ...
屌,你哋啲泛民呀,好心你哋勇猛啲,唔好睇到淨係玩口水戰喇,好多學生等你帶領一齊衝入去立法會㗎

唔洗開會就周圍搞

https://youtu.be/ZQfOfIAexzw

開槍前因後果,無剪接,最客觀嘅畫面
犯民有乜野講?

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2019-6-13 06:01 PM 發表
仲話佢哋係和平示威
我話係就係 (大口玲)

引用:
原帖由 sam0010 於 2019-6-13 05:59 PM 發表
賊喊捉賊, 一方面背後策動, 一方面就貓哭老鼠
回歸咁耐攪足咁耐,有心破壞一國兩制

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-6-13 06:07 PM 發表
民主黨立法會議員:警察使用過分武力,暴徒扔磚,警察應該同樣扔磚才合適!
我支持掟手榴彈還擊

掟磚又點計先

過份武力,因為記者影相只集中警察開槍

仲撚有面目出黎講野,班仆街跣晒班儍仔出黎,自己鳩縮,有排同你地計

衝突時又唔見d撚樣出嚟,等班柒碌攪完事就出嚟抽水,正一仆街!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]