• 瀏覽: 17,050
  • 回覆: 143
+8
引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-13 05:44 PM 發表
即係話特區政府福為民開,自發咁去修例造福市民,咁我又覺得 O 喎   

中央都無叫住佢去修例佢為正義都硬去修,更顯得一國兩際完美實施,港人治港高度自治

如果係中央指示咪又落破壞派口實,話佢唯命是從  ...
其實係毒果刻意歪曲,大使係講中央無干預香港,而唔係夾硬要求777加大陸在修訂條例內

大使接著係講「起因」

為佢兩子難過,永世背負污名

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-6-13 06:40 PM 發表

其實係毒果刻意歪曲,大使係講中央無干預香港,而唔係夾硬要求777加大陸在修訂條例內

大使接著係講「起因」
你D戰友去哂邊,元秋,梁愛滋,老懵懂

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-13 06:41 PM 發表

我一早都覺得奇怪點解保皇黨班屎忽鬼唔多出來撐林鄭!
一個都冇,只有香討五毛

其實佢以為自己好醒,但又懶唔做功課,唔睇番回歸前立法局記錄!以為這個係漏洞,如是攪個送終條例!攪個大頭彿出來!

依家由大使講到出口
似割蓆喎

林鄭手揸外國戶籍,借陳同佳案意圖搞亂香港做分化,令台灣質疑一國兩制,仲叫啲仔唔好返,中央應該要渣辦

引用:
原帖由 stp571 於 2019-6-13 06:51 PM 發表
林鄭手揸外國戶籍,借陳同佳案意圖搞亂香港做分化,令台灣質疑一國兩制,仲叫啲仔唔好返,中央應該要渣辦
原來佢係美帝的深潛的無間道!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-13 06:47 PM 發表

保皇黨已完一向都係西環跟尾狗 
香討五毛又柒

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2019-6-13 06:35 PM 發表
建制派轉晒口啦!777又變棄卒,呢次腳痛定西痛呢?
M痛得5得

佢全家都係英籍
唔通真係鬼嚟

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]