• 瀏覽: 10,752
  • 回覆: 64
+4
引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-16 12:30 AM 發表

美國有乜嘢戰機 可以行到5000公里 仲唔好計要空中攔截 仲可能要對住中國戰機戰鬥 即係話可能要六千公里嘅行程 大佬 你唔好引我笑啦 就算係你講嘅二千五百公里 喺南海島嶼嚟計 即係1000公里鬆少少 打唔打到航母 唔知 但係以中國嘅導彈 1000公里內嘅戰艦 一定可以打得中 不如你介紹下 美國有乜嘢戰機 作戰半徑有2500公里 即係來回行五千公里 ...
你真係九唔搭八嘅, 唉,又袋錢入你袋啦, 打伊拉克果時美航母又係係2500公里射導彈將主要雷達設施, 機場, 機庫, 軍火庫等摧毀, 美國佬六個月前準備已經掌握晒所有目標, 戰機出動果時已經進入作戰半徑範圍啦, 你仲傻下傻下以為邊有戰機可以飛到5000公里?? 你真係要學多D嘢啦.
導彈==>電子戰+戰機空襲, 伊拉克口戰事中多國聯軍的戰機已經出動了10萬架次!在如此可怕的機群的猛烈轟炸下,伊拉克前線部隊已經損失了百分之60以上的力量,整個指揮結構完全失靈,士氣幾乎崩潰。伊拉克軍隊的防空、空軍力量幾乎被全部壓制,大部分被摧毀。任何暴露的目標都會遭到密集的空中精確打擊

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-16 12:30 AM 發表

美國有乜嘢戰機 可以行到5000公里 仲唔好計要空中攔截 仲可能要對住中國戰機戰鬥 即係話可能要六千公里嘅行程 大佬 你唔好引我笑啦 就算係你講嘅二千五百公里 喺南海島嶼嚟計 即係1000公里鬆少少 打唔打到航母 唔知 但係以中國嘅導彈 1000公里內嘅戰艦 一定可以打得中 不如你介紹下 美國有乜嘢戰機 作戰半徑有2500公里 即係來回行五千公里 ...
你又係十下十下 你羅伊拉克你同中國比 美國打伊拉克係要上岸 打陸戰 如果淨係用戰斧打本土 中國都有東風41 冇得攔截 伊拉克有無 你一旭手 中國第一島鏈 一定知道 你嘅位置 到時到彈群瘋狂湧去航母那邊 究竟走唔走得甩 你哋自己都成日講啦 一旦發射導彈 位置就會暴露 伊拉克冇導彈打到2500等你愛 中國有 何況唔使2500公里 南海島嶼如果有導彈嘅話 1000公里 就可以將你打沉 你又會話首先攻擊南海島嶼 你一旦攻擊 或者一齊攻擊 陸基導彈就同時還擊 如果 美國用戰斧 速度慢 紅旗系攔截到嘅 但係中國就用東風 真係打到航母嘅話 收檔

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 12:03 AM 發表

你講果D全部對美國佬冇用, 咩北斗衛星, 東風21D, 055大驅, 遼寧艦, 唉, 再教多你一次啦, 航母戰鬥群一向係2500~3000公里外, 你講果D咩1000公里雷達根本望塵莫及, 舉個例美國佬準備打香港派3個航母戰鬥群嚟, 人地係2500公里外, 大陸各艦艇就係香港1000~1500公里外巡邏, 你又見唔到我我又見唔到你, 你點防守呀?? 一開戰就千九幾支戰斧導彈唔知係邊個方向射嚟, ...
弱智,講到唔使補給咁,咁多首航母離開基地,中國竟然發緊夢乜都唔知咁奇?何況幾仟支對於中國跟本傷害有限,祗要擺放多啲虛假軍事設施,就能大量消耗戰斧數量,想單靠戰斧食糊,跟本未瞓醒吧!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 10:43 AM 發表

弱智,講到唔使補給咁,咁多首航母離開基地,中國竟然發緊夢乜都唔知咁奇?何況幾仟支對於中國跟本傷害有限,祗要擺放多啲虛假軍事設施,就能大量消耗戰斧數量,想單靠戰斧食糊,跟本未瞓醒吧! ...
哈哈哈哈,離開基地你都講得出?

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 02:17 AM 發表

你真係九唔搭八嘅, 唉,又袋錢入你袋啦, 打伊拉克果時美航母又係係2500公里射導彈將主要雷達設施, 機場, 機庫, 軍火庫等摧毀, 美國佬六個月前準備已經掌握晒所有目標, 戰機出動果時已經進入作戰半徑範圍啦, 你仲傻下傻下以為邊有戰機可以飛到5000公里?? 你真係要學多D嘢啦.
導彈==>電子戰+戰機空襲, 伊拉克口戰事中多國聯軍的戰機已經出動了10萬架次!在如此可怕的機群的猛烈轟炸下, ...
美軍司令都講過,佢地最怕係中共用核電磁脈衝彈攻擊美軍,跟本沒法擋,美軍祗不過靠高科技揾食咋。

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 11:04 AM 發表

哈哈哈哈,離開基地你都講得出?
佢要抽調,跟本全世界國家都𥄫住晒架,一次過咁大行動,完全無人知?你估真係神鬼莫測咩!

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 11:08 AM 發表

佢要抽調,跟本全世界國家都𥄫住晒架,一次過咁大行動,完全無人知?你估真係神鬼莫測咩!
係喎,俾個叻你,原來你知道各航母係邊個海行緊架,唔怪得你話美國佬好驚東風導彈啦,原來大陸真係掌握晒12個航母戰鬥群係邊嘅,一嚟到或入射程範圍就沉硬

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 11:04 AM 發表

美軍司令都講過,佢地最怕係中共用核電磁脈衝彈攻擊美軍,跟本沒法擋,美軍祗不過靠高科技揾食咋。
勁呀,咁美國佬輸硬啦,所以唔敢再派軍艦嚟南海

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 11:20 AM 發表

係喎,俾個叻你,原來你知道各航母係邊個海行緊架,唔怪得你話美國佬好驚東風導彈啦,原來大陸真係掌握晒12個航母戰鬥群係邊嘅,一嚟到或入射程範圍就沉硬 ...
佢邊敢用足十成功力呢!中國如果被迫用核,全部航母都要沉沒架,呢個代價佢沒法承受。美國夠膽去玩同歸於盡呢招嗎?

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 11:25 AM 發表

佢邊敢用足十成功力呢!中國如果被迫用核,全部航母都要沉沒架,呢個代價佢沒法承受。美國夠膽去玩同歸於盡呢招嗎?
滅國咯,世界大執位,唔怪得預言家話冇咗大陸呢個地區

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 11:45 AM 發表

滅國咯,世界大執位,唔怪得預言家話冇咗大陸呢個地區
美國重傷亦都會被滅,俄國會加多腳送佢一程架,你認為仲比機會佢回氣咩!

陰公豬囉,要講預言

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 11:49 AM 發表

美國重傷亦都會被滅,俄國會加多腳送佢一程架,你認為仲比機會佢回氣咩!
唔好玩啦,你查下核彈數量先啦,仲有俄佬踩多腳落大陸就會,幫大陸都講得出,睇下歷史啦

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-6-16 12:32 PM 發表

唔好玩啦,你查下核彈數量先啦,仲有俄佬踩多腳落大陸就會,幫大陸都講得出,睇下歷史啦
你肯定公報係實數咩?中共做咁多盛載核彈工具,竟然係無貨賣咁好?有咁好機會,俄國唔執死雞出手至笨,美國下個最想滅就輪到佢囉。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-16 12:39 PM 發表

你肯定公報係實數咩?中共做咁多盛載核彈工具,竟然係無貨賣咁好?有咁好機會,俄國唔執死雞出手至笨,美國下個最想滅就輪到佢囉。
你又講得啱喎,公佈果d唔準確嘅,所以即時從各方渠道找尋五毛資料,得到初步結論係大陸原來已有20艘航母,其中六艘係二十萬噸,已有第九代隱形戰機,雷射死光炮,量子引擎,轟45隱形轟炸機,衛星數量多過美國一倍,太空科技上已登陸太陽並且已建立咗基地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]