• 瀏覽: 123,413
  • 回覆: 9
  • 追帖: 4
+109
我小朋友佢嘅小學老師同佢講,話識得人在那裡行街經過俾催淚彈整親,嘩,真係吖,又係途人!

唔只小朋友,仲有D老邁傷殘,俾人當做垃圾同盾牌咁去阻塞路面。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-13 05:06 PM 發表
小朋友??? 中槍果d又話做教畜又話做司機wor
我小朋友個小學老師,係小學老師呀,同佢哋D小學生講,話識得個朋友在那裡行街經過俾催淚彈胡椒噴霧整親添。

引用:
原帖由 hako 於 2019-6-13 07:08 PM 發表
小朋友無辜就唔會嗰個時間在嗰道出現
學校老師帶佢哋去旅行,經過嗰度得唔得?

引用:
原帖由 shing137 於 2019-6-13 07:22 PM 發表

呢條鬼仔黎姐,頭髮都未有(小朋友)。
呢條鬼佬唔係CIA,只係老師,帶D小朋友去旅行經過嗰度同埋教授小朋友STEM科目啫!即教即用學以致用。

引用:
原帖由 matllewis 於 2019-6-13 07:37 PM 發表
這篇新聞是失實陳述,磚頭、鐵矛是從那些人手裡飛出?
一定係外星人睇唔過眼,利用扭曲宇宙時空將D野掟落嚟啦!

引用:
原帖由 dd.chan 於 2019-6-13 07:59 PM 發表
示威有一千,叫口號有二千,帶頭搞事有五千。你揀邊樣
坐冷氣房人睇住嘅有無一萬呢?

引用:
原帖由 dd.chan 於 2019-6-13 08:20 PM 發表

呢個肯定吾止一萬咁小。班搞事者都要接受指令,普通市民會夠膽衝警察?
一二三,紅綠燈,衝呀!咁啫!小朋友玩遊戲之嘛!

引用:
原帖由 肥通 於 2019-6-13 08:47 PM 發表
在某啲父母眼中自己的小孩都係善良的小朋友!但一早網上已經有傳會有有心人到現場攪事你都唔勸阻比佢去!終於發生事可以怪得誰?難道做家長嘅一啲責任都無咩?! ...
D人只係推別人的子女去啫!
但自己的子女在別人的眼中都係別人的子女。
都係泛民醒,一 早教晒自己的仔女唔好去D危險嘅地方。

是誰這麽惡毒,把小朋友當作工具推出去呢?
好多恐怖分子,就係以小朋友作為最前方的工具。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]