• 瀏覽: 123,436
  • 回覆: 924
  • 追帖: 4
+109
有事就推小朋友出來,正PK !!

小朋友,難怪腦囟未生埋

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-13 04:59 PM 發表

修訂《逃犯條例》風波引來大規模警民衝突,截至昨晚10時,分別錄得63名示威者及9名警員受傷需要送院治理。有市民早上致電電台節目,批評警方使用過份武力,並呼籲特首林鄭月娥聆聽年輕人的心聲,撤回草案。不過,亦有市民指支持立法,批評現時社會上的質疑是無謂的擔心。

有市民致電電台節目時表示,昨日大部分的示威者均是和平及理性,衝擊只佔小部分,不滿林鄭月娥一 ...
香港就係太多呢啲老豆老母,搞到啲小朋友唔識分事非黑白!

磚頭,鐵馬,鐵支,呢d只係幻覺?

小朋友 on99企喺暴徒附近 怪得邊個?

講得咁好聽用傘,前面d衝擊人咩都用盡來掉,警方只好還火了

成日話共產黨點衰點衰,港式民主咪仲恐怖,有晒片有晒圖都夠膽咁講大話,成日話可恥,呢班仆街就真係可恥。嗰啲鐵枝、𠝹刀、磚頭、士巴拿、鐵馬空氣黎既,得把遮都講得出。

講大話既人話人講大話
但明知自己講大話要練到自己都厄埋。時時都要講自己得把遮。

小朋友?我係咪見到鬼

引用:
原帖由 怒風 於 2019-6-13 05:50 PM 發表
以前讀書果時,老豆老母怕小朋友俾人踢入黑社會,所以放學要馬上返屋企,但家下竟然係被學校老師叫去參加恐怖活動,時代變,真進步。
如果呢班 PK人渣教師,教育團體唔死,未來嘅小朋友都會被洗腦

香港警察全世界最斯文,用最低武力,如果係美國,班所謂得把遮小朋友,起碼被射殺死幾十個!

引用:
原帖由 ymk5032020 於 2019-6-13 05:29 PM 發表
其實冇必要開槍
同埋太早清埸
咪係囉,起碼要有警察死。

引用:
原帖由 dell-intel 於 2019-6-13 05:59 PM 發表
香港就係太多呢啲老豆老母,搞到啲小朋友唔識分事非黑白!
告多條 家長疏忽照顧兒童

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-13 04:59 PM 發表

修訂《逃犯條例》風波引來大規模警民衝突,截至昨晚10時,分別錄得63名示威者及9名警員受傷需要送院治理。有市民早上致電電台節目,批評警方使用過份武力,並呼籲特首林鄭月娥聆聽年輕人的心聲,撤回草案。不過,亦有市民指支持立法,批評現時社會上的質疑是無謂的擔心。

有市民致電電台節目時表示,昨日大部分的示威者均是和平及理性,衝擊只佔小部分,不滿林鄭月娥一 ...

建議用此方法較人道是吧⋯⋯

要更多市民認同你地唔該首先遠離暴力,而唔系掟L完磚扮手無寸鐵,根據美國標準,對付掟石暴徒士兵可開槍射擊,香港乃國際都市,理應效法之!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]