• 瀏覽: 123,449
  • 回覆: 924
  • 追帖: 4
+109
一百幾十歲人唔死果日都可以叫自己系小朋友

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-14 06:12 PM 發表

布彈打頭,直射催淚彈(有人中咗後暈低), 呢 d 都係殺人手段。

揾個學堂出來未夠一年既開第一槍,headshot 人, 點解? 有 d 經驗既都做唔出。

前面有班警察係假打放人走

夜晚殺氣騰騰清場,有社工令大家冷靜,就放佢地走, 最多之後慢慢拘捕。 係唔係一定要暴力清場? ...

得遮? 咁點解警察會流晒血? 吾通茄汁來?

小朋友??佢哋碌棍可以屌柒你

引用:
原帖由 寒冬硬硬的結他 於 2019-6-14 03:17 AM 發表

怡和,都在印度種鴉片,賣到中國去。天下烏鴉而已。中國,我本人認為條例無問題,背後的操權者,我也信吾過。我只係痛恨滿口民主的,不理其他人的死活,不擇手段。暴民想控制香港。天下烏鴉:由中國,生活可以。要知共狗在長春省邊點起身。城市農村的人口轉投共狗。張靈甫美裝備精銳喪師。早年希臘跟來想中國買債。中國是美國最大債主。天下烏鴉。中國點衰,都已由牛屎中跑出。經濟快過人品改革。衰格。但都開始學排隊。學 ...

企硬! 唔修例! 修例衰硬!
向修例說不!

如果當日暴亂係呢個poster走出嚟。我想知道速龍會點應付。呢個無敵。

每次示威都被激進派騎劫,和平示威都演變成暴亂

引用:
原帖由 rhinokowloon 於 2019-6-13 08:46 PM 發表
呢啲卜街,應該可以開槍打佢
支持

警方開左百幾槍只係驅散無打死一個人, 但泛民同毒果的煽動已經害死左一條生命了

小朋友去示威只係帶左把遮係無錯, 不過小朋友變身暴徒唔洗帶武器架遮都可以慳番, 隨地執舊磚就可以掟架喇, 鐵馬鐵通竹技都係就地取材

泛民同毒果雖然無用到各式各樣防暴武器, 但只係用把口用支筆就害死左一條寶貴生命, 究竟邊個先係使用過份武力呢?

搜到遮以外嘅野你班仆街冚家剷同我食哂佢

小朋友 ? 佢地吊西多過你食飯呀 ! 

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-13 16:59 發表

修訂《逃犯條例》風波引來大規模警民衝突,截至昨晚10時,分別錄得63名示威者及9名警員受傷需要送院治理。有市民早上致電電台節目,批評警方使用過份武力,並呼籲特首林鄭月娥聆聽年輕人的心聲,撤回草案。不過,亦有市民指支持立法,批評現時社會上的質疑是無謂的擔心。

有市民致電電台節目時表示,昨日大部分的示威者均是和平及理性,衝擊只佔小部分,不滿林鄭月娥一 ...

引用:
原帖由 廿蚊水 於 2019-6-16 00:39 發表
每次示威都被激進派騎劫,和平示威都演變成暴亂
https://www.youtube.com/watch?v=njogrTi9eQg&feature=youtu.be

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]