• 瀏覽: 123,418
  • 回覆: 924
  • 追帖: 4
+109
引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2019-6-14 11:26 AM 發表
係得把遮,但現場再擸其他架餐嘛,呢條阿蟬又係選擇性失明!
好想請阿蟬食磚頭呀!
扑L醒佢!

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-6-14 09:41 AM 發表

搞掂D大佬,D細嘅就冇曬偶像,到時就會散架啦。
一雞死,一雞鳴。鏟草除根方為上策。

小朋友殺人放火都冇事㗎?掟磚可以掟死人架!

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-6-14 10:35 AM 發表

大陸真係好多人搞破壞
唔好再咁自我為中心,如果只會抱住啱既就自已,錯既就係人地既思維,自已唔會睇到客觀既嘢

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-6-14 11:52 AM 發表

一雞死,一雞鳴。鏟草除根方為上策。
所以痴瘋、湖北琦等要入獄就係咁解,坐係大廳個D做個樣判D細嘅,大嘅就由得佢去後門走。

人太多 未必每個人裝備都是一樣 所以很難說得準

引用:
原帖由 keung67 於 2019-6-14 09:53 AM 發表
生安白造確有一手

政府唔應該驚反華勢力!唔需要理會佢地太多!過往就係太過縱容!依家直頭張開眼講大話!講到學生只有5、6歲咁!掟氣油彈同磚頭係警察扮!完全扭曲事實,而政府仲要為扭曲左事實都辯解或道歉,係白痴同無知!
林鄭理應下台,香港唔需要一個處處維護恐怖分子既垃圾特首!

咁呢位小朋友小心翼翼攞住嗰舊一定係海綿

附件

7ADF5474-F698-4BDB-88E9-CC42CDC5D31E.jpeg(192.42 KB)

09DF731A-9ACD-4C7E-882D-318973AAB4D5.jpeg(184.15 KB)

352BB82B-6064-4056-B233-C9520712AB72.jpeg(193.98 KB)

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-6-14 12:18 PM 發表

所以痴瘋、湖北琦等要入獄就係咁解,坐係大廳個D做個樣判D細嘅,大嘅就由得佢去後門走。
痴瘋,大陸褀只係前峯,將軍係泛民,大將軍係肥佬黎? 皇上係邊個? 侵侵???

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-6-14 12:56 PM 發表
啲人都痴線嘅,明明係暴力都仲可以死撐,所以啲暴力事件咪不斷發生囉。
真係當人唔識睇?仲話得把遮嘅,都唔駛理呢啲人講乜啦,好明顯都係盲反,根本唔會理會事實,亦唔會有乜嘢良心囉。

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-6-14 12:56 PM 發表
睇過樣仲係基因變異,其實身形係成年人,智力不足5歲

睇清楚泛民嘅虛偽!票債票償!

好啊,我用遮頭篤你眼,唔好走。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]