• 瀏覽: 123,403
  • 回覆: 924
  • 追帖: 4
+109
係得把遮,但現場再擸其他架餐嘛,呢條阿蟬又係選擇性失明!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-6-14 11:09 AM 發表
其實外間成日話佢地手無寸鐵,警方同政府點解唔cut D片出來,証明呢班人手入面係有無鐵?有人掟磚有人推鐵馬,仲唔夠呀?

政府同警方可唔可以  唔好咁奈弱,俾返D証據反駁D傳媒啦 ...
連官方電台都成佔畜台, 播LLM咩

引用:
原帖由 ivan00000 於 2019-6-14 11:23 AM 發表

想出聲都被人滅聲,有藝人表示支持已被人批鬥,網絡 欺凌
都系,支持個d吾敢出聲。什麼小朋友,手無寸鐵

邊個係小朋友,空中的得把遮?

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-6-14 11:27 AM 發表

連官方電台都成佔畜台, 播LLM咩
唔係電台播,係警方同政府開記招時,圖文並茂咁講

>><<1,黃畜果然眼盲加智障架

阿蟬,你有冇睇吓掘磚嗰啲係咩人呀?你唔係想話佢哋係修路工人吓?

引用:
原帖由 peter148 於 2019-6-14 11:33 AM 發表
>><<1,黃畜果然眼盲加智障架
仇警/反中會令人智力下降,呢句幾時都啱用!

引用:
原帖由 sup9 於 2019-6-14 11:27 AM 發表

都系,支持個d吾敢出聲。什麼小朋友,手無寸鐵
香港有反共反政府自由,無支持的自由,支持只有係5毛

今次好嚴重呼喚大家. 香港唔係民陣架, 各位沉默的選民, 用你地的選票, 踢走班假民主政棍死漢奸.

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-6-14 10:35 AM 發表

大陸真係好多人搞破壞
正常,6.12暴徒全部係大陸人

原來得小朋友反對修例,收到。政府仲唔通過

小朋友,得把庶。

咁既大話都有人信。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-6-14 11:09 AM 發表
其實外間成日話佢地手無寸鐵,警方同政府點解唔cut D片出來,証明呢班人手入面係有無鐵?有人掟磚有人推鐵馬,仲唔夠呀?

政府同警方可唔可以  唔好咁奈弱,俾返D証據反駁D傳媒啦 ...
政府有反駁,媒體都唔會報

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]