• 瀏覽: 123,337
  • 回覆: 924
  • 追帖: 4
+109
得把遮????我諗佢選擇性失明

咁我都話警察得支棍咋,同埋點左幾注香咋嘛

引用:
原帖由 becktoria 於 2019-6-13 05:34 PM 發表
https://youtu.be/ZQfOfIAexzw

有片有真相, 學生是暴徒, 警方已好忍讓.

學生已瘋了, 支持學生的人也盲了, 可悲可悲
見班暴徒越掟越興奮,似乎已失去理智...

明知有危險都要帶小朋友出去。。。口講就話為小朋友將來。。實際推個小朋友去死

點解e+港人D分釋能力咁差?
示威遊行 x= 暴動

小朋友?咁啲老豆老母失職啦,疏忽照顧....

引用:
原帖由 moyy 於 2019-6-13 05:39 PM 發表

見班暴徒越掟越興奮,似乎已失去理智...
佢地丟石意圖殺警. 仲迫到去政總入口.. 以為自已好X勁..

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-13 05:02 PM 發表

https://youtu.be/ZQfOfIAexzw

一片証明點解叫暴動
有片有真相,thx c hing

我小朋友佢嘅小學老師同佢講,話識得人在那裡行街經過俾催淚彈整親,嘩,真係吖,又係途人!

小朋友嗎
如此做法,根據美國處理暴徒方法已經用實子彈開槍射死。特朗普說掟野已經等同使用武器。警察可以開槍射死絕對無罪。

個人看法,香港警察非常專業,值得頒獎嘉許,為香港正義奉公守法市民服務,沒有任何私心。見到班撚樣這樣搞事也沒有使用實彈射死一個人。

客觀看法,香港警察非常專業,非常克制,不受暴徒搧動而作出誤判形勢的行為。

主觀看法,應該殺一儆百,換了同樣情況發生在歐洲英國法國德國,暴徒早已屍體滿佈。換了在美國暴徒早已死亡眾多。

結論是香港警察非常克制,非常有秩序,非常專業為香港普羅大眾服務值得嘉許。

請英國狗美國狗歐洲狗別再誣衊香港警察。另外要告訴特朗普一件事情,別以為自己好勁,繼續作惡只會被天收。另外美英眾狗別再雙重標準來顛倒黑白是非。否則等你們魂魄離開肉體的一天,天將會審判你們的罪行,魂魄將被打散永不超生

人在做,天在看。 南無阿彌陀佛

引用:
原帖由 edgar329818 於 2019-6-13 05:40 PM 發表
點解e+港人D分釋能力咁差?
示威遊行 x= 暴動
睇上面條面啦, 駝鳥!

明明學生又拋磚又拋硬物

佢哋係暴徒
支持用實彈

多口問句,啲安全帽,口罩,手套係咪淘寶貨?

佢個小朋友得把遮。  下次拎遮既企左邊。拎磚企右邊。咁警察先唔會射錯。

引用:
原帖由 tailing 於 2019-6-13 05:42 PM 發表
我小朋友佢嘅小學老師同佢講,話識得人在那裡行街經過俾催淚彈整親,嘩,真係吖,又係途人!
7:00am封路/金鐘站.......3:00pm開拖..........途人???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]