• 瀏覽: 10,455
  • 回覆: 73
+12
引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-6-13 04:55 PM 發表
反修訂《逃犯條例》示威昨(12日)演變成暴動,多名警員及示威者受傷。民陣今(13日)表示,已向警方申請集會,於下周日(1

好啊,搞多幾次!再擾民D!

到時唔只要面對差佬,市民都想搞你地!試下咩叫草木皆兵

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0613_00822_001.html ...
周日學生較自由?熱度減退得比預期快?罷工以完敗!100萬人遊行的大話有一定程度的清晰化!泛民23萬死硬派人可再下一成解體?

引用:
原帖由 Alanleeds243 於 2019-6-13 06:27 PM 發表

要求警方不要批比爆民遊行.
No,俾佢地玩多幾次先會更多人憎佢地

到時玩到果堆唔表態既都出黎反佢地,佢地就仆街了

遊行可以保證和平?

有部分人士失控衝出馬路可以控制嗎

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 18:22 發表

民陣吹鷄喪屍遊行????
香港民主是政棍操控的低端民主

引用:
原帖由 紅塵飛飛 於 2019-6-13 05:54 PM 發表
湘西趕屍式遊行
死屍的起行受法師控制

好貼切咁形容班口嗌爭取民主人仕,絕呀

班政棍現在夠做了,又可遊行,又可眾籌,因都已搶夠票為來緊的選舉,應該未必會再動員去開工!

佢地今次失算,都估唔到警察會速戰速決(你看幾條傻仔辛辛苦苦掍了幾百舊磚都知啦,它們以為可以佔幾星期)。

它們應該都不敢再玩得太大,一陣解放軍入場就一鑊熟,你估班政棍會走得切嗎!!

睇下班政棍識唔識叫狗主收了,因美英就係利用香港去搞中國,搞得太盡又驚一國一制,從此無得玩🤣🤣! 佢地就冇得cap 水!!你估佢地真係關心民主咩!!

又和平遊行,有事又話唔希望見到暴力事件,跟又又話被武力鎮壓。呢個無限受害者角色,要上演幾多次?

恐怖主義組織民陣可能又想發動暴動。

請各位家長事前先清楚自己仔女是不是有智障才好比佢地參加

支持政府

今次又叫人哋仔女打頭陣,議員會否在適當時候暈倒呢?

唔好拉 D 學生出嚟啦。

個個禮拜都罷工罷課,你估捱到幾耐?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]