• 瀏覽: 15,843
  • 回覆: 113
+7
引用:
原帖由 kazaf7 於 2019-6-13 05:48 PM 發表
人生更精彩,叫楊委橋幫你地免費打官司呀,成班死蠢
當然無問題,律師費先惠,怕佢哋人生更精彩時,無錢找數喎!

引用:
原帖由 lovetohea 於 2019-6-13 05:47 PM 發表

撬走行人路地台磚, 衝擊警方防線攻入立法會,  用磚塊鐵通鐵欄桿攻擊警員做成大批警察受傷, 佔領堵塞香港主要幹道, 煽惑及煽動他人罷課罷市罷工造成公眾恐慌。。。。呢d算唔算破壞公眾安寧 ...
到時候要睇警方搜集出來的證據跟律政司點告,因為涉及罪名不少

活得豐富,死得精彩

引用:
原帖由 hoikittsang 於 2019-6-13 05:51 PM 發表

到時候要睇警方搜集出來的證據跟律政司點告,因為涉及罪名不少
昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。 ...

呢點先係成為件事嘅根源,反對派政棍就係睇準年青人好奇而積極呢一點,不斷灌輸對立嘅思想,非白即黑,呢個時候,年青人們嘅優點馬上變成缺點,容易受反對派政棍利用同梭擺,做出一啲激烈行為!
就尋日,政棍議員早上現場提供安全帽、眼罩、手套及口罩等物資俾佢哋,用心顯然易見!
之後全日朶在安全地方嘆冷氣,至有暴徒被橡膠子彈打中受傷,先走出嚟貓哭老鼠假慈悲,咁嘅冷血議員,就係香港人選佢出嚟!怪得邊個?

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 05:55 PM 發表

昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。 ...

呢點先係成為件事嘅根源,反對派政棍就係睇準年青人好奇而積極呢一點,不斷灌輸對立嘅思想,非白即黑,呢個時候,年青人們嘅優點馬上變成缺點,容易受反對派政棍利用同梭擺,做出一啲激烈行為!
就尋日,政棍 ...
只希望律政司唔好出錯😓

咁多人拉得10人,警方要多方面入手,盡快拉多d人了

恭喜恭喜🎊🍾🎈🎉🍾

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-6-13 04:54 PM 發表
香港昨日(12日)爆發「612暴動」,據悉,警方迄今共拘捕10多名示威者,部分人涉及暴動罪。警方今日(13日)下午5時將...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190613/photo/bkn-20190613160947718-0613_00822_001_01b.jpg?20190613164909

精彩人生,即將開始!
每人3至5碌 ...
正路啦~如果咁都夠膽放生,
學隻塗狗話齋:暴動都似!

楊委橋心諗,又可以收錢啦屌,咁多傻西送錢黎。

引用:
原帖由 Vince78 於 2019-6-13 05:17 PM 發表
見到呢到d 人話可成首批送番大陸移交罪犯就知原來大眾冇誤會到 香港犯法會移交上大陸 鬼拍後尾枕
你都on能鳩
唔觸及罪行
捉鳩你

好野,可以去德國

經一事長一智

最後都係狗官放生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]