• 瀏覽: 15,859
  • 回覆: 113
+7
社服令?

又要扮有病

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-6-13 04:54 PM 發表
香港昨日(12日)爆發「612暴動」,據悉,警方迄今共拘捕10多名示威者,部分人涉及暴動罪。警方今日(13日)下午5時將...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190613/photo/bkn-20190613160947718-0613_00822_001_01b.jpg?20190613164909

精彩人生,即將開始!
每人3至5碌 ...
刑期如果超過七年可能需要 送 返中央繼續再審。 可以成為首批送中囚犯咁就

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-13 05:09 PM 發表
社服令?
根據往積, 9官唔x夠疆放晒架
睇下邊個唔能好彩la

之前聯署果隻冇得審呢d...…….

恭喜哂,你地仔女唔坐監,班政棍的細路點有位上大學再做醫生律師!!!!

已有精彩人生洗定八月十五慢慢坐啦

見到呢到d 人話可成首批送番大陸移交罪犯就知原來大眾冇誤會到 香港犯法會移交上大陸 鬼拍後尾枕

支持暴徒 衝衝衝... 果d都唔係我囝囡....

排隊去德國

可以去德國

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-6-13 05:21 PM 發表
排隊去德國
德國專收香港難民..

邊有事吖,連假髮人都有政治表態,仲會有公平審判咩,唔係放生就輕判,反而暴亂完結後我警好多警察比人告返轉頭,點吓暴徒都判監

引用:
原帖由 小肉排 於 2019-6-13 05:06 PM 發表

佢地tg穀穀主已落網,相信搜集足夠證據後會有大量參加暴亂既人被起訴
如果單純得群組做證據,最多只能告(串謀)煽惑妨擾

要告佢地非法集結,另外要有證據證明有出現;暴動要另外證明有破壞公眾安寧

引用:
原帖由 fb6540906 於 2019-6-13 05:25 PM 發表

德國專收香港難民..
更正: 係專收香港暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]