• 瀏覽: 997
  • 回覆: 17
+2
行到未ar ??? 好大雨lor

明知結果,做吓show啫!

冇人可保證轍回條例就太平!

凡中方,政府話揾犯民傾例唔出席,
E+你班揾我,門口慢慢等啦。

又想抽水
泛民有冇問過昨日班暴徒未先?

引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2019-6-13 06:56 PM 發表
冇人可保證轍回條例就太平!
你退得呢步佢就會迫死你為止,做咗幾十年人,唔會唔識的。

傾咩,之前自己選主席時唔見有野傾

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 04:07 PM 發表
【星島日報報道】民主派大約15名議員由立法會大樓步行往禮賓府,要求與行政長官林鄭月娥對話。  召集人毛孟靜表示,他們只提出一項訴求,就是撤回逃犯條例的修訂,並要求她回應香港社會不穩的情況。  公民黨郭榮鏗批評,政府暴力對待市民,要求林鄭月娥馬上問責,及撤回修例草案。  ...

條八婆咁牙擦點會同你傾
冇謂浪費時間

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/news/ ...
昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。 ...

呢點先係成為件事嘅根源,反對派政棍就係睇準年青人好奇而積極呢一點,不斷灌輸對立嘅思想,非白即黑,呢個時候,年青人們嘅優點馬上變成缺點,容易受反對派政棍。利用同梭擺,做出一啲激烈行為!
就尋日,泛民政棍議員早上現場提供安全帽、眼罩、手套及口罩等物資俾佢哋,用心顯然易見!
之後全日朶在安全地方嘆冷氣,至有暴徒被橡膠子彈打中受傷,先走出嚟貓哭老鼠假慈悲,咁嘅冷血議員,就係香港人選佢出嚟!怪得邊個?

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 07:10 PM 發表

昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。 ...

呢點先係成為件事嘅根源,反對派政棍就係睇準年青人好奇而積極呢一點,不斷灌輸對立嘅思想,非白即黑,呢個時候,年青人們嘅優點馬上變成缺點,容易受反對派政棍。利用同梭擺,做出一啲激烈行為!
就尋日,泛 ...
重作啦仲反對派,班後生有自己組織,老嘢唔好阻住晒

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-6-13 06:59 PM 發表
又想抽水
泛民有冇問過昨日班暴徒未先?
yes, 有冇問呢位掟磚男?

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 07:10 PM 發表

就尋日,泛 ...
依家班犯民已完又出來領功,年青人有獨立思想有實力,呢班呃飯食已完快啲收皮唔好阻住人上位!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]