• 瀏覽: 77,659
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
我只想問問森美, 你個仔或女同朋友去台灣或上海旅遊, 旅程中你的仔/女被同行朋友殺死, 而這個殺人兇手在事件曝光前平安逃回香港, 你作為死者父親, 你願意見到兇手逍遙法外? 你支持這些上街反逃犯條例的示威者嗎?
這條逃犯條例根本沒問題, 那37種符合引渡的嚴重罪行, 世界任何一個國家的人都同意這是應該受到法律制裁的, 罪行要在兩地都屬違法及刑期在7年或以上才符合啟動的門檻, 同時政府又明確講明政治, 言論和出版等不適用在這引渡條例當中

仆街森美!呢個冚家剷指鹿為馬!歪曲事實!吊佢老母!條撚樣有冇諗過警察嘅安全!學生大撚哂!做得學生更加唔好走到最前啦!

熟男愛青春本土女郎

全部商台主持和記者一直都是深黃

正仆x
食屎狗

暴徒是人有阿媽
警察不是人?無阿媽?
妖都有啦
妖你老母

森美狗

引用:
原帖由 dannyocean 於 2019-6-13 03:58 PM 發表
森美支持暴動,但點解佢唔同佢個仔一齊去?
佢屬於聰明人,即是叫人衝,自已...

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-6-13 06:09 PM 發表
仆街森美!呢個冚家剷指鹿為馬!歪曲事實!吊佢老母!條撚樣有冇諗過警察嘅安全!學生大撚哂!做得學生更加唔好走到最前啦!
咁又真係影到示威者掉磚..班警察被迫埋一面。
來源:Now TV News
新聞來源連結:
https://youtu.be/ZQfOfIAexzw

引用:
原帖由 illm8888 於 2019-6-13 05:50 PM 發表
真係唔明白,點解咁多人有眼無珠,分不到是非黑白
香港有很多人是根深柢固被洗腦成殖民地順民, 沒有自己民族思想、自己祖先思想、自己國家思想. 腦裡只接收西人命令.

我信森美小兒是由心而發的,支持。

呢條PK仔又鹹濕又犯眾僧唔死都無用喇!

冇辦法,蠢人永遠都是任人點,任人擺佈,只怪呢d學生嘅父母平時沒有管教,自己亦沒有分析能力,終須有日知自己衰昂尻

引用:
原帖由 kayakfans 於 2019-6-13 06:15 PM 發表
呢條PK仔又鹹濕又犯眾僧唔死都無用喇!
放心,遲早報應系佢子女度

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2019-6-13 06:18 PM 發表
只怪香港政府同警察太軟弱太善良

阿彌陀佛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]