• 瀏覽: 77,459
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2909035/org/e4f54a653426a1f385da28f644a97525.jpg

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
其實商台同港台都係一9樣盲返

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 04:25 PM 發表

暴徒使用削尖的鐵支插向警員,更向警員瘋狂投擲鐵馬、磚頭及雜物,警方迫不得已下使用警棍、胡椒噴霧、催淚水劑、手擲催淚彈、布袋彈及橡膠子彈等武器控制場面。 ...
除咗真盲,弱視嘅朋友都睇到

佢d細路又點會比佢上街
父母心聲

仆鳩街
你個仆街女去了哪裡
人地冇呀媽生
叫人去野餐
正仆街

老細吩咐D下屬煽情唔通佢敢唔做?背後目的咪想多D人上街,講到喊自己都唔上街,真系虛偽到呢,我從來只當公眾人物普通人一個,只不過職業唔同

引用:
原帖由 johntt 於 2019-6-13 04:33 PM 發表
除咗真盲,弱視嘅朋友都睇到
昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。、'·

引用:
原帖由 賈文子 於 2019-6-13 03:55 PM 發表
森美煽動他人犯罪
仲唔打999報警

人地沖 佢就打氣 又係福街一條

引用:
原帖由 Kffc2007 於 2019-6-13 16:19 發表
https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
啲原來係尊貴嘅立法會議員,嗰啲爆徒係手無寸鐵?原來呢個先至係事實。

支持森美

my child is very good protected, all your on9 just waste your own life for NOTHING!  it is the logic behind!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-6-13 04:37 PM 發表
人地沖 佢就打氣 又係福街一條
原來昨晚不是暴亂的話,應該揾人响梁生(森美原名)面前對住佢飛個鐵馬,又或者堵塞佢門口令佢返唔到屋企,睇下佢會唔會報警。。。

作嘔DLLM

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-6-13 04:40 PM 發表

原來昨晚不是暴亂的話,應該揾人响梁生(森美原名)面前對住佢飛個鐵馬,又或者堵塞佢門口令佢返唔到屋企,睇下佢會唔會報警。。。
佢唔會 偽人嘛