• 瀏覽: 77,618
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
森美又係一隻美狗……仲唔吠

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
係囉,啲暴徒父母就係做得唔夠好,等啲仔女做晒暴徒!

又死出嚟多口,森美係咪驚香港人唔記得佢同黃心穎嘅事? 

引用:
原帖由 discussfriends 於 2019-6-13 08:40 PM 發表

同意,但佢地何嘗想過別人的子女的危險,還不停鼓勵支持上街
多謝理解,人地甘做,唔等於我地要似佢。怨怨對報無意思㗎。其實大家都希望我地城市越來越好吧!算啦

自由社會,包容大愛,爆動分子都大把人歌頌

你地理得人地個仔女有冇出去啫?
你咁支持差人 唔加入警隊?

香港點解咁多白痴仔?香港人要反思。真痛心。香港未來靠呢班廢柴?

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2909035/org/e4f54a653426a1f385da28f644a97525.jpg

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
呢條仆街最驚冇得撈,佢夠膽講真說話?

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-13 03:52 PM 發表
森美有冇叫佢個仔去抗爭?
假如冇,就即係九up
佢d仔女邊有咁on dog.

引用:
原帖由 hsw735 於 2019-6-13 09:04 PM 發表
森美又係一隻美狗……仲唔吠
又唔好咁激動.........只是一隻小丑........何必這樣認真.......條友講嘢都不經大腦....!!
佢在節目之中亂吹亂講.......所以別中人家的計謀......淡定.....!!

掟磚,掟鐵枝果 d 暴徒仲勇敢呀

TVB應該吵著去

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-13 03:52 PM 發表
森美有冇叫佢個仔去抗爭?
假如冇,就即係九up
唔好講廢話!
林鄭有冇叫佢老公去支持送終?
假如冇,就即係九up

林鄭係咪都應該叫佢老公尋日企金鐘最前阻擋遊行?

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-6-13 09:28 PM 發表

唔好講廢話!
林鄭有冇叫佢老公去支持送終?
假如冇,就即係九up
林鄭係咪都應該叫佢老公尋日企金鐘最前阻擋遊行?
深美係叫自己仔女唔好去.
傳.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]