• 瀏覽: 77,455
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
其實佢地盲目支持唔係問題,但點解係人地出力,佢地只係坐冷氣房吹水

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-13 08:31 PM 發表

師兄
一件還一件,唔好貼人子女相啦。謝謝
要對事
同意,但佢地何嘗想過別人的子女的危險,還不停鼓勵支持上街

森美.........支持下我地香港警察吧,佢哋除暴安良,維持社會秩序。維護法紀,還有香港警察所受到的傷害。難道不值你去尊重嗎?你撫心自問???這就是你的良心嗎??

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-6-13 05:33 PM 發表

有冇叫自己個仔去抗爭,同件事正確與否無關係
正如中日抗戰,自己認同和支持要打日本仔,但自己無勇氣叫自己個仔去上戰場,是否就代表不應該支持打日本?是否不能認同和支持上戰場的勇士? ...
講得好。

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-13 08:27 PM 發表

你食藥未?隊野隊唔夠呀?
共匪廢物

耆英
香港市民 直接 打去商台 點歌 同 網頁 一面倒留言 讚好
咪得 香討 果小貓三四隻 係度 亂叫亂跳 唧, 能有什麼 影響力~
引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-13 08:30 PM 發表

小朋友
香港討論區香港人百幾人,又怎樣全香港呀?
你醒未呀?用字都未清晰!

希望佢嘅仔女,有咩唔妥佢老豆老母,就用返同樣手法嚟‘反抗’

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-13 08:27 PM 發表

你食藥未?隊野隊唔夠呀?
>><<1廢柴

好撚自私, 自己搵夠可以上岸....就講風涼話.....
人地學生將來仲要搵食架, .......!

講到咁好,將副身家攞哂出黎派比佢地囉 !

香討充斥大量五毛,可悲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]