• 瀏覽: 77,456
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
引用:
原帖由 Benedict. 於 2019-6-13 04:07 PM 發表
佢响tvb有冇新劇?
冇TVB會餓死咩?

芯美想起晚上同本土女朗曳曳興奮時發出哽咽淫聲即是最美好一晚

香港討論區([url=discuss.com.hk]discuss.com.hk[/url],簡稱香討)係香港嘅網上論壇之一,喺2003年成立,由Networld Technology Limited營運,主要收入來自站內廣告。目前討論區所使用嘅系統係中國製嘅 Discuz! 6。主要用戶年齡層為40歲以上,60歲以下嘅親中共親建制人士,香港人同大陸人為主。Alexa數據指,長期有近一半人係香港用戶;兩三成IP來歷係大陸。

提示: 違規內容已被屏蔽
哽咽。很多日本av男表演

暫停佢地電台工作喇!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-13 04:05 PM 發表
森美真係慘,又俾班毛賊文革式「批鬥」!
瓜田李下,做節目主持要持平,避免捲入漩渦,做主持都二十年,講乜唔知惹來什麼後果?知道會惹起爭議,唔去避忌,與人無尤,唔好忘記以前衰過投票最想非禮女藝員選舉!好想問森美一句:警察做過乜?警察無克制過?

引用:
原帖由 賈文子 於 2019-6-13 03:55 PM 發表
森美煽動他人犯罪
呢D咪仆街啦,咁好嘢 ,點解唔比個仔享受吓 叫人個仔去死,其心惡毒無比,祝明年生骨癌。

森美 加油
支持你叫低智家長及小朋友去衝
一定人生更精彩

引用:
原帖由 鋼條佬 於 2019-6-13 06:34 PM 發表
有森美嘅節目同商戶都唔睇唔聽唔幫襯
仲有做主持果D event

引用:
原帖由 新客戶 於 2019-6-13 06:55 PM 發表

警察係畜生雜種
你食藥未?隊野隊唔夠呀?

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-6-13 07:24 PM 發表
笑死

全香港都 支持, 係 香討 果 百幾個 反對~ 完全 與民為敵
小朋友
香港討論區香港人百幾人,又怎樣全香港呀?
你醒未呀?用字都未清晰!

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-6-13 07:44 PM 發表

仲有細女曦童(Charisse)可以GOGOGO
https://imgs.sundaykiss.com/wp-content/uploads/2017/09/cover_187321341359b0e56822220.jpg
師兄
一件還一件,唔好貼人子女相啦。謝謝
要對事

舊磚都無飛到佢個頭度, 梗係話無嘢啦

暴民⋯⋯想移民都難。不過,可以申請難民。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]