• 瀏覽: 77,526
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
政府為何要立引渡條例,當霸王硬上弓立左例後中央就開始打擊反共產黨人士,到打壓足夠政府再霸王硬上弓立23條,香港人要團結對抗共產黨

森美你問下犯民點解送人地仔女去死,連反咩都唔知。

支持森美帶埋對仔女一齊上前線,唔好只叫其他人上

一人一封信寫去無線,唔好再用呢條友啦

引用:
原帖由 曹木各 於 13-6-2019 03:48 PM 發表

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
如果我係佢,我唔會評論太多,怕講錯野,又或者比人誤會我嘅說話,不過商台係咩商業機構,大家心照啦!佢唔通話警方咁做無問題,公司唔比佢咁講囉

引用:
原帖由 jh334 於 2019-6-13 05:20 PM 發表
支持森美。
支持森美堪家去暴動, 唔好貓哭老鼠安坐家中.

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2909035/org/e4f54a653426a1f385da28f644a97525.jpg

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
商台呢啲垃圾台早就應該close啦。專請外國狗糸度講三講四,又吾見佢推自己兒女出嚟,偽人即係偽人。

佢個仔條命好矜貴架

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-6-13 04:26 PM 發表
人地D仔唔坐監, 佢個仔就小左個上位機會..佢都係為自已個仔未來著想..
人地個仔唔係人,佢個仔就係人。

支持森美

聽到只想苦笑

罷聽罷睇占美啦!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2909035/org/e4f54a653426a1f385da28f644a97525.jpg

有多少學生 ?
學生正當示威活動是可以的 表達不同意見
咁暴力學生都盲目支持?

呢啲咪就是毒媒囉!TVB記者被暴徒擲傷,無線都唔敢出一個字聲,變相鼓勵暴力,死未!

引用:
原帖由 fulufulu01 於 2019-6-13 05:23 PM 發表
支持森美
你是否認同學生主動扔磚?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]