• 瀏覽: 77,637
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
我地唔可以取笑D精神病患, 有D人一招得志, 語無倫次係會有報應

人地仔女就十分勇敢,自己仔女就肯定叫佢千祈唔好出去啦,唔係今朝點樣安心出黎播歌手抽水,森美,奉公守法嘅香港市民都對你好失望

森美,你都話作為父母要自問做得夠不夠好!
甘你帶左個仔去前線未?你老婆同個仔要人生更精彩呀!

引用:
原帖由 freelance22 於 2019-6-13 04:51 PM 發表
青年人為將來出來抗命,有錯嗎?! 你地如果就快聞到棺材香的,請不要出聲!
抗命? 唔好笑死人啦, 食幾嘢催淚彈就走夾唔抖, 憑咩抗命呀?
返屋企搵阿媽開奶啦

森美尼條撚樣。。。佢好快收得皮

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-13 04:35 PM 發表

昨日發生的畫面,就想到「恐怖」兩個字。事實上,此前無論是非法「佔中」,還是旺角暴動,最終受到法律制裁的,是那些被人誤導、扔磚頭的年輕人,但他們幕後的黑手有不少還能藏匿起來,逃脫法律制裁。、'· ...
呢次暴動,發起人應該有毛婆份,毛婆後面,一定好多金主。因為暴徒裝備四寶,係全新㗎

還有林🐶呢有冇叫個女去野餐

引用:
原帖由 dannyocean 於 2019-6-13 03:58 PM 發表
森美支持暴動,但點解佢唔同佢個仔一齊去?
那天,
佢冇罷工;
佢D仔女冇罷課;
商台亦冇罷播,
淨係鼓勵啲傻仔鳩衝,
歌頌佢哋幾偉大。
現在仲喺度抽水攞光環?

引用:
原帖由 SHATINYAU 於 2019-6-13 04:39 PM 發表
支持森美
支持森美d仔女去9衝

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
警犬

引用:
原帖由 黃老邪 於 2019-6-13 05:09 PM 發表

那天,
佢冇罷工;
佢D仔女冇罷課;
商台亦冇罷播,
淨係鼓勵啲傻仔鳩衝,
歌頌佢哋幾偉大。
現在仲喺度抽水攞光環?
當然啦 佢地再睇下個勢係點先支持邊邊
宜家先知商台作風??  

點解森美會同啲政棍講法一樣,差人點會向啲手無寸鐵嘅小朋友開鎗,睇電視又唔係咁,啲小朋友又老又兇殘,,,,仲好大力搬鐵欄,,,,

引用:
原帖由 bossini888 於 2019-6-13 05:09 PM 發表

呢次暴動,發起人應該有毛婆份,毛婆後面,一定好多金主。因為暴徒裝備四寶,係全新㗎
毛婆言論,有的「妖魔化」特區政府,有的故意混淆視聽散播恐懼氣氛。

你地仔女唔坐哂監,佢既細路點有得做律師,醫生,哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]