• 瀏覽: 77,547
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
森美個仔有冇去衝?

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-13 04:44 PM 發表

的確⋯⋯⋯69 103萬 612 4萬 無畏無懼手無寸鐵站在前線為香港發聲市民係用和平理性守法禮貌方式表達要求777下台撤回朝夕令改唔清唔楚條例⋯⋯⋯今次警方用過份武力功擊市民⋯⋯⋯777已經儘失民心應該引咎辭職⋯⋯⋯ ...
你今日一定系食左米田共了,講嘢亂9咁嚟,顛倒黑白!!

大規模轉移視線,錯將佢講到啱,搏同情扮感動拉客嘛,屌

昨天遇上了成街 禽獸!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-6-13 05:00 PM 發表
作為一對普通夫婦, 都唔知點解 行過路行 會畀 幾百 "禽獸' 圍, 差D心臟病發??????????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ...

叫九佢叫老婆同個仔企前面!我就服了!
我就佩服毛主席個仔做先鋒比炸彈炸死!
小黃人,收皮啦

[quote]原帖由 極速前進 於 2019-6-13 17:00 發表

點只夠,直頭無得頂!

https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
林美請睇完再喊多次, 呢次應該為警方而喊.

暴徒可恥, D學生已成魔了

黃人飯民標準
暴民動亂持武器打警察=和平示威
警察執法驅趕暴民=暴力傷害手無寸鐵良好市民

呢條撚樣係寸緊林太尋日係訪問,講過政府係想好似父母咁,唔可以為一時掌聲而放縱子女,要直指其非。

戲子講野都好信?信都On柒9啦,森美呢d咪就係偽人囉

森美係真香港人之光

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-13 03:52 PM 發表
森美有冇叫佢個仔去抗爭?
假如冇,就即係九up
佢咪就係仆街囉

HK 教育 專出 禽獸! 仲係暴戾刑!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2019-6-13 05:01 PM 發表
昨天遇上了成街 禽獸!

[quote]原帖由 極速前進 於 2019-6-13 17:00 發表

點只夠,直頭無得頂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]