• 瀏覽: 77,640
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
今次對森美好失望.

無聊

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-6-13 16:22 發表

近排佢地兇群而出   
兇群而出??
哦.....暴徒.....尋日咋

食撚屎啦,聽到咸!

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-13 03:52 PM 發表
森美有冇叫佢個仔去抗爭?
假如冇,就即係九up
反對派與子女在家吃花生🥜
恥笑智障暴民犯法

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-13 04:47 PM 發表

一片証明一切,暴徒証明

https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
森美可能會話:果啲磚系膠做嘅,掟唔傷人!雨傘又系膠做嘅,傷唔到人!鐵馬鐵枝都系膠做嘅!!佢哋真系手無寸鐵嘅學生!!

引用:
原帖由 小稀 於 2019-6-13 03:52 PM 發表
森美有冇叫佢個仔去抗爭?
假如冇,就即係九up
條偷食撚點會甘撚蠢!

嘩真係失望呀,森美都咁唔理智,支持暴徒。。

作為一對普通夫婦, 都唔知點解 行過路行 會畀 幾百 "禽獸' 圍, 差D心臟病發??????????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

引用:
原帖由 dannyocean 於 2019-6-13 03:58 PM 發表
森美支持暴動,但點解佢唔同佢個仔一齊去?
因為佢知道係犯法

引用:
原帖由 sing9304 於 2019-6-13 04:53 PM 發表
咁森美不如帶埋自己細路去衝啦!
放心呢啲仆街冚家鏟同教協民主派班賤種一撚樣,有邊個敢企出嚟話帶埋自己仔女出嚟衝吖?正所謂西人出口,柒人出手!香港班無知中小學生就噉畀人利用,你睇今次班中學大學生廢生幾撚醒目冇人出嚟撐就知啦!明知俾班民主派民陣仆街利用,人哋就有錢收自己戇鳩鳩!

為森美和香港人打氣,7/1 見

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 15:48 發表

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
點只夠,直頭無得頂!

森尾食💩啦,人渣!
警察👮‍♀️比人打死係因為你的僕街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]