• 瀏覽: 77,656
  • 回覆: 475
  • 追帖: 3
+24
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-13 03:48 PM 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2909035/org/e4f54a653426a1f385da28f644a97525.jpg

《逃犯條例》二讀引發市民罷工罷課上街示威,當中不少參與者是學生,惟終變暴力驅趕有人受傷。今早電台節目《早霸王》一改常規做法,改為聽眾點歌表達心聲,身為節目中唯一的家長,森美哽咽稱看到在金鐘前線的學生與警方衝突及受傷令他百 ...
簡直是非不分!盲目認同細路魯莽行為及極度自我中心,為咗一時快感,妄顧其他人安危,森美,因你鼓吹暴力,縱容你們的兒女放縱自己,我覺得你不配做人老豆,也請你在大氣電波自動消失。

引用:
原帖由 萬家巨額樓奴 於 2019-6-13 07:07 PM 發表
尼條樸街 無疑係世界仔 但唔何以間接煽動
世界還世界,佢要賣史忽都無人理。成班僕街打埋啲騸情牌叫支持。不如自己一家大細自落場沖啦,反正無限人數無分國籍。

今天傷孽+講錯台的釘J,都是以送殯孝子的口感講話

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2019-6-13 07:30 PM 發表

佢個仔去左英國啦,仲陪班傻仔衝咩
下?又係叫人沖,自己果個就坐定定乖乖讀好書。正牌偽人囉。

罷睇森美

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-6-13 07:44 PM 發表

仲有細女曦童(Charisse)可以GOGOGO
我都好想喊呀。同人唔同命,人地個仔就比人水去嘆催淚彈,佢地果啲就乖乖嘆新鮮空氣。偽人用把口揾食真係零射唔同。

引用:
原帖由 Khavefun 於 2019-6-13 10:33 PM 發表

跟本就係。除非本身講開正治,時是果啲。如果唔係,對事件表態有個人取向或判斷都係如同宣傳無分別。點解啲人地各家啲傳媒唔會亂比人收購控制。 ...
話晒佢哋藝人都係公眾人物,講説話某程度上都會帶點影響力(如果唔係就唔會比人聘請做廣告代言人啦)就喺呢件事上面除咗正反兩派之外其實中間派有啲人跟本唔知究竟誰對誰錯!但一聽完個節目之後就好自然歸咗某一邊!(最重要嘅係森美小儀自己認為對的事是否一定係啱?)其實咁樣做只會另到個社會更加撕裂!所以真係低鬧!

釣魚台…電台DJ洪潮峰幫日本解說,結果下場被飛…炒友!

商台不嬲都係黃台

識佢條鐵

儍森,睇下NowD新聞片啦,班暴徒不停向警察掟磚呀.特朗普話:向軍警掟石等於向軍警開槍,格殺勿論!

引用:
原帖由 dtw 於 2019-6-13 08:31 PM 發表

師兄
一件還一件,唔好貼人子女相啦。謝謝
要對事
其實依家玩童子軍上戰場係極下賤既手段。佢地有無諗過人地啲仔女呢!!

引用:
原帖由 肥通 於 2019-6-13 11:05 PM 發表

話晒佢哋藝人都係公眾人物,講説話某程度上都會帶點影響力(如果唔係就唔會比人聘請做廣告代言人啦)就喺呢件事上面除咗正反兩派之外其實中間派有啲人跟本唔知究竟誰對誰錯!但一聽完個節目之後就好自然歸咗某一邊!(最重要嘅係森美小儀自己認為對的事是否一定係啱?)其實咁樣做只會另到個社會更加撕裂!所以真係低鬧! ...
當然啦。出事果時唔好扮無知囉。凸個頭出黎就歸咗邊啦,我覺得有影響力果批人跟本任何形式都唔應該做任何表態。誰是誰非邊個講得實,玩到禁大唔通一般人做既咩。

垃圾森尾播音節目

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]