• 瀏覽: 4,694
  • 回覆: 17
引用:
原帖由 真中國人 於 2019-6-13 03:38 PM 發表
繼周一凌晨立法會門外示威者與警方發生嚴重衝突後,金鐘政府總部一帶昨天再爆激烈交鋒,而且規模更加龐大,數以萬計示威者衝出馬路堵塞交通,情景儼然2014年佔中「翻版」。參與抗議人士希望...

政府英明,但必須懲罰港人!
應該將所有福利撥歸內地來居住香港七年以下的居民,然後趕走所有其他香港人!
不要再讓香 ...
每人一萬掩口費

錢係林鄭自己出??  搵納稅人的錢派 掩口費??? 掉佢XX

唔好on9啦派糖
依家做呢D野咪仲肉酸

建議政府每人派十萬,另獎金舉報暴徒每舉報一個一萬,先決條件,法例十日內通過,未能通過就一毫子都無。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-13 04:58 PM 發表
建議政府每人派十萬,另獎金舉報暴徒每舉報一個一萬,先決條件,法例十日內通過,未能通過就一毫子都無。
應該配合港人好賭的心理,在馬會搞個盤,10日限期,通過就派彩金...

用阿公錢安撫班暴徒?

支持林鄭月娥繼葉劉後另一無間道中央與香港特區完全割蓆

兩年前條數都未俾哂呀! 派糖

4000都未派!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-13 04:58 PM 發表
你咁趕客係唔得旣,有事無事先過十皮落戶口先,依家有轉數快,好易旣,唔似波仔咁轉咁耐都過唔到泥。😆😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 真中國人 於 2019-6-13 03:38 PM 發表
繼周一凌晨立法會門外示威者與警方發生嚴重衝突後,金鐘政府總部一帶昨天再爆激烈交鋒,而且規模更加龐大,數以萬計示威者衝出馬路堵塞交通,情景儼然2014年佔中「翻版」。參與抗議人士希望...

政府英明,但必須懲罰港人!
應該將所有福利撥歸內地來居住香港七年以下的居民,然後趕走所有其他香港人!
不要再讓香 ...
唔好啦!派得衰哥時連藍色人士都激嬲就唔好啦!

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]