• 瀏覽: 10,679
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-6-14 12:51 PM 發表
林鄭真係為劉生/劉太...死者嘅父母做嘢
台灣講咗你一過惡法就唔接受陳同佳。
林鄭幫緊陳同佳。

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-6-13 03:27 PM 發表
香港政府係基於社會需要而進行修例,我都相信中央冇指示過,只係非常支持香港政府嘅決定。
又被打面

引用:
原帖由 streethunter380 於 2019-6-14 12:00 PM 發表
林鄭食死貓預左
林鄭係攞屎擦身

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 01:27 PM 發表

傻西,香港離大陸太近,任何一個領導人都要面對推出具爭議性的中港法案。今次是逃犯條例。下次有其他法案。
傻坑大6法不適用香港囉

引用:
原帖由 Grey.Aquatic 於 2019-6-13 03:59 PM 發表

睇完報道一個唸法係

自作自受 輪到個女人一嘗被賣的感受了
大佬...分分鐘比美國凍結資產 仲唔畫清界綫?

外交方面 唔撇開個女人搞出來既人權包袱
好難同美國達成協議
華為亦無辦法拉攏歐洲支持抗衡美國
寧可盡量置身事外 起碼令歐洲國家感覺良好
係香港政府以爲自己好中立
中立仲衰過take sides 寧可你大方承認你係偏幫共產黨
起碼唔洗呃來呃去 市民又唔信你
又 ...
一句將會凍結在美國資產真係令大陸官員醜態百出!

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 01:36 PM 發表

唔L好玩港毒,香港已經回歸大陸。中央暫時比特權給香港人。隨時可以收返。到時你準備去洗腦營啦。
仲有97年,你主人英美已經拋棄香港人,所以97后香港的主要投資者是大陸人。所以你不滿,你驚。但是其實是你主人拋棄你啊。用下腦啦。 ...
香港係咁關你6坑义事咩

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-6-14 01:16 PM 發表

又被打面
咁快出黎7,你真係好快比人打臉架。LOL!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-6-14 01:36 PM 發表
一句將會凍結在美國資產真係令大陸官員醜態百出!

即使政府官無任何資產
D商會/議員/公司老闆都未必會再公開支持修例
怕貿易戰打埋自己...

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-6-14 01:38 PM 發表

你主人都唔敢進一步發動貿易戰啦。你又被主人出賣啦。
我哋主人習總準備喺G20會議中打鑊浸浸,應該唔會出賣我哋啩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]