• 瀏覽: 10,680
  • 回覆: 161
引用:
原帖由 ncream 於 2019-6-13 04:07 PM 發表

佢好快會引疚辭職。所有責任由林鄭負上。

呢件事就此落幕。看來99%係咁。
哈哈……

你真係有斷估,冇辛苦喔!

引用:
原帖由 necok999 於 2019-6-13 05:36 PM 發表

有100萬遊行 要暫停修例。咁次次條例都100萬人遊行。香港唔使運作啦
你估咁易發起69規範級數嘅遊行咩

引用:
原帖由 吳尊函 於 2019-6-13 04:13 PM 發表
bringo我估中哂,初頭林鄭係想移交疑兇合理化,但最後中央出來支持,變成勢成騎虎,估唔到少少一個修訂案,會令佢有政治危機,佢就算無得做,都要繼續撐落去,但難為一班警察做磨心,信我就算要佢即時落,佢都要完成史命。 ...
你又估?

你連人地做咩咁講都唔知,一味靠斷估當事實,你唔覺得好笑咩?

引用:
原帖由 starr 於 2019-6-13 03:30 PM 發表
修補本港法例漏洞
得到中央支持
但並非由中央下令
1992年港英立的法,講明係有意的,唔系唔小心的漏洞

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-6-13 04:15 PM 發表
🤔呢單野,到底係邊個搞出黎!??

香港本來幾太平,無啦啦搞到咁夜翻佢出嚟,唯恐天下不亂!!
老美搞出來嘅!

特朗普乖乖地打電話俾習近平投降,求見面,仲邊使搞咁多嘢?

特特一路輸,一路又想攞返個彩,點知搵埋默大媽幫手都搞唔掂,唯有玩”一拍兩散”!

不過,特朗普輸就係輸,點扭解都係冇用!玩大啲,就係中央接管香港!唔玩大啲,中國根本睬佢有味!點玩都係輸,只能嚇班傻仔!

劉曉明只係講中央冇指示香港修例,你睇,幾多人响度打J!

引用:
原帖由 廿一比一 於 2019-6-13 08:18 PM 發表

你估咁易發起69規範級數嘅遊行咩
儘地一舖,點知身水身汗,得個廿九幾萬,仲冇人理,仲唔惱羞成怒,同你死過?

引用:
原帖由 sun0001 於 2019-6-13 07:15 PM 發表
又嚟棄車保帥
只會又一次令你失望!

而家就要支持林太,終於知道共狗本牲

支持返英國,爆大獲

如果話係大陸落柯打要修例,會唔會比人話干預一國兩制?
而且佢又講點解唔支持立法?一段說話,兩個訊息

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-6-13 08:12 PM 發表

哈哈……

你真係有斷估,冇辛苦喔!
估估估

林鄭已成棄卒

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-13 09:06 PM 發表

咪玩啦

777 係職業官僚, 冇order點會搞呢檀野呢?

共產黨一定係俾order果個。 依家玩切割已冇人信。
777只係個避孕套,用完即棄

幾大都卸返隻鑊俾 777,有乜事唔關亞爺事,係777話要修例,阿爺冇叫,唔關亞爺事,777 話要修,阿爺梗讚成㗎,777冇諗過攪到咁大鑊,唔知點收科 ,害埋橡皮圖章!

https://youtu.be/3vLEz2LS-tg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]