註冊 登入

[本港新聞評論] 【逃犯條例】右眼被槍傷示威者證為女拔教師 醫生指視力將可慢慢回復

參加得暴亂還要在前線,其實應該有心理準備會受犠牲。這就是代價。

精選樓盤
佢有冇盲, 係邊度教書都冇關係, 最重要係佢有冇俾人拉暴動落 charge, 冇就請補返.  

又或者本身係盲呢,舉左半日黃紅黑旗喎
引用:
原帖由 dogfamily 於 2019-6-13 04:09 PM 發表

佢話警察都未舉紅旗或黑旗,就已經開鎗,佢边識閃呀。

回覆 引用 TOP

學校請埋d咁的老師

禽畜講野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fai28 於 2019-6-13 04:09 PM 發表

一隻扮英雄想呃名校女生蝦條食嘅教畜
宜加夠威啦,全校得佢一個盲眼老師,返到去可以搏啲天真囡囡同情嘞(校長唔炒佢嘅話),佢應該要多謝「啡」佢嗰個阿sir啦!

有咩教師,出咩學生。香港玩完。

回覆 引用 TOP

盲撐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-6-13 03:34 PM 發表

男教師教女校,jj情難自禁
邊度係男教師 分明係件變態基婆

回覆 引用 TOP

黃老師有錢收而且食甲棍,食埋學生果份

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-6-13 04:10 PM 發表

參加得暴亂還要在前線,其實應該有心理準備會受犠牲。這就是代價。
咪係
愚民又要在前線暴亂社會秩序!!!
仲要叫維護秩序嘅警隊向後!!
什麼可能丫!!!

應該用火槍先啱!!

醉人月滿影.凡塵點點聲.
止贏不止輸,秒秒在其中.
歸心不歸路,雲遊在夢中.
危機感常在,番番指日中.

一切盡在掌握之中,可惜問題一再出現.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 城市民工 於 2019-6-13 04:12 PM 發表

學校請埋d咁的老師
有啲咩校長,咪請埋啲咩質素老師囉!

回覆 引用 TOP

呢啲垃圾暴徒老師,誤人子弟,唔盲無撚用

有邊位理你

人怕出名豬怕肥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sos2288 於 2019-6-13 04:16 PM 發表

呢啲垃圾暴徒老師,誤人子弟,唔盲無撚用
自量下乜野quali

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。