• 瀏覽: 68,728
  • 回覆: 476
  • 追帖: 1
+8
等啲人仲羨慕仔女入所謂既名校

笨柒下場

通識科快啲cut左佢啦。教到個個包絞頸

原來死罪就係唔可以頂咀抵抗,中國,香港真係奴性根重,話人好抵抗老細,只係自己驚到叫都唔夠膽叫,抵你地日日比老細折磨,淨識背後鬧完第日又笑哂口返工,一世做奴啦,爺爺老細萬歲

全部盲反中眼

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-13 01:47 PM 發表
立法會昨原定恢復二讀《逃犯條例》修訂,大批示威者到立法會政總一帶抗議,隨後與警方爆發衝突,並多次發射布袋彈槍,其中一名中槍傷者右眼受傷,證實為拔萃女書院通識科教師,入職一至兩年,校方希望他盡快得到合適治療及保護好人身安全。

該名一名男教師昨疑被警方發射的橡膠子彈擊中眼部受傷流血,稱右眼流血,視力受損,暫時看不見。他昨表示,當時他站在警員前面,有示威者搬運鐵馬建立防線,突然警察開槍,他右眼被擊 ...
呵呵...求仁得仁,可喜可賀!
盲得一隻太可惜

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-13 01:52 PM 發表
我想問問大家,昨日電視影到一個人正在罵警,忽然面部中槍倒下,係唔係呢個人?
我有睇TVB新聞, 條友中槍前好激動企前排位置, 揮舞雙手指罵警察, 今次天地有正氣, 呢條友抵撚死.  

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-6-13 02:48 PM 發表
原來死罪就係唔可以頂咀抵抗,中國,香港真係奴性根重,話人好抵抗老細,只係自己驚到叫都唔夠膽叫,抵你地日日比老細折磨,淨識背後鬧完第日又笑哂口返工,一世做奴啦,爺爺老細萬歲 ...
支持你的言論, 即係老細叫你向東, 你就一定向西.

引用:
原帖由 EY007 於 2019-6-13 02:50 PM 發表

呵呵...求仁得仁,可喜可賀!
盲得一隻太可惜
唔需要心急,佢遲d會再衝,爆埋另一隻;之後被拉坐監,連第三隻都爆埋

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-13 13:47 發表
立法會昨原定恢復二讀《逃犯條例》修訂,大批示威者到立法會政總一帶抗議,隨後與警方爆發衝突,並多次發射布袋彈槍,其中一名中槍傷者右眼受傷,證實為拔萃女書院通識科教師,入職一至兩年,校方希望他盡快得到合適治療及保護好人身安全。

該名一名男教師昨疑被警方發射的橡膠子彈擊中眼部受傷流血,稱右眼流血,視力受損,暫時看不見。他昨表示,當時他站在警員前面,有示威者搬運鐵馬建立防線,突然警察開槍,他右眼被擊 ...
應該呃了不少蝦條食.

咁都,射唔中,槍法要練練

炒左佢

咁樣人生先精彩

男教師教女校,jj情難自禁

老師巧捧棒哦,如果爆埋另一隻就俾你身體檢查

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]