• 瀏覽: 68,684
  • 回覆: 476
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-13 01:47 PM 發表
立法會昨原定恢復二讀《逃犯條例》修訂,大批示威者到立法會政總一帶抗議,隨後與警方爆發衝突,並多次發射布袋彈槍,其中一名中槍傷者右眼受傷,證實為拔萃女書院通識科教師,入職一至兩年,校方希望他盡快得到合適治療及保護好人身安全。

該名一名男教師昨疑被警方發射的橡膠子彈擊中眼部受傷流血,稱右眼流血,視力受損,暫時看不見。他昨表示,當時他站在警員前面,有示威者搬運鐵馬建立防線,突然警察開槍,他右眼被擊 ...
喂,唔係呀嘛,傷嗰少少諗住休息扮英雄呀,繼續衝啦,腦殘老師

報應,咁就一世。

報應就在眼前

現眼報呀

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 13/6/2019 14:30 發表
又要衝,又唔比人動用武力。
又要扔磚,又唔可以比人用棍。
又要犯法,又唔可以比人拉???

新一代思考模式,
"無論我做咩都好,你都要原諒我" ...
無錯
只可比泛淫同王屎罵
你罵返佢
佢就會話正苦官員黑面/樣衰

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-6-13 02:26 PM 發表
好慘呀!
慘佢老美

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2019-6-13 02:31 PM 發表
真係「出淚拔萃」
係「畜女拔萃」 !

我以為係男人女生男相

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-13 01:52 PM 發表
我想問問大家,昨日電視影到一個人正在罵警,忽然面部中槍倒下,係唔係呢個人?
佢型爆啦中橡膠,如果盲咗就完美了

名校老師有知識有見地有腰骨,所以教出來學生係叻啲,當然亦有極少數枯枝學生教而不善,林鄭此其一

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2019-6-13 03:44 PM 發表

我都想講,男師教女校,冇目的揾鬼信囉。以後佢可以戴個獨眼龍眼罩返學,啲囡囡見到:「嘩,阿sir,好型喔!」
神盾局局長翻來喇

佢有眼罩架!吾系甘都想扮系路人甲呀!
等班友去攪事吖啦!
香港警察已經系最5暴力!
(可以話系溫和)
換𨍭你系其他人國家,
你已經死左了!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 13/6/2019 14:59 發表

支持你的言論, 即係老細叫你向東, 你就一定向西.
係佢地要話晒事
但錢就老細出

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-6-13 01:52 PM 發表
我想問問大家,昨日電視影到一個人正在罵警,忽然面部中槍倒下,係唔係呢個人?
https://www.facebook.com/178965725523592/posts/2269906589762818?sfns=mo

分明就是射你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]