• 瀏覽: 75,141
  • 回覆: 453
  • 追帖: 2
+25
90萬+ 聯署人,上街吧 ! 林鄭需要你你你你你!

比反對派知 90萬+ 有幾多人,行幾多個鐘, 最重要唔收錢。

個濕鳩正苦咁快洧底, 淋病妹仔, 樓王張賤宗, 成班公墓員治港, 無腰骨無膊頭.

引用:
原帖由 allwork 於 2019-6-13 11:09 PM 發表

中共中央見這勢頭,即表示修例不是他們的指示,林病仲係度企硬唔過主
那文章在衝擊前已刊登

引用:
原帖由 aldonza 於 2019-6-13 10:46 PM 發表
今次呢單事件真係益咗民進黨. 連郭台銘都話一國兩制不可行.
其實“50年不變”個意思就系你唔信共產黨沒有問題,比50年時間你唔好信,總之一國就得。
唔明點解林鄭要做

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-6-13 11:07 PM 發表
公投囉
犯民有一百萬人反對
普通市民有六百萬
豪一半都有三百萬
體現真正民主
小數服從多數
政府及北大人係唔敢公投的,不如下次公投特首?

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-6-13 11:28 PM 發表

嚡...施主睇小D毒果喇 ...有心支持就10蚊買份,,,個個動新聞..唔怪得腦癌黎抄哂D外勤得番D平價創作組..想脫離 綜援&劏房 首先洗心革面搣甩毒果... ...
綜援湯房我沒有資格喔,樓價跌我會利益受損架

引用:
原帖由 123456siu 於 2019-6-13 07:44 PM 發表

幾時出書呢,咁好文章作得咁多嘢,又咁好幻想力! 食少啲不良藥物好啲喎?🤭
你想像力好過我喎,不良藥物都想像到

引用:
原帖由 令狐椒 於 2019-6-13 09:20 PM 發表

典型西式思想.
民主制是蠢人控制精英的制度. 一個社會, 蠢人佔多數, 精英佔少數.
民主制要少數服從多數. 即是一種蠢人制度. 做蠢人的奴隸.
我都係一值咁認為,但無人明白我.....

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-6-13 13:12 發表
寵壞晒
一定要強硬先有希望
x2 agree

引用:
原帖由 Active318 於 2019-6-14 02:01 AM 發表

背後還有6佰幾萬人喎
若果你咁計,就唔止6佰萬人咁少,有14億人支持!

放個殺人犯出來先啦!他在香港未判有罪架!
大劉已經被判有罪都可以在香港消遙自在
香港法治呀嗎!
犯民D人民智低到仲差過大陸人!有什麼好講
暴力勝過一砌,唔使幾耐人人要帶槍出街

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-6-14 06:43 AM 發表
放個殺人犯出來先啦!他在香港未判有罪架!
大劉已經被判有罪都可以在香港消遙自在
香港法治呀嗎!
犯民D人民智低到仲差過大陸人!有什麼好講
暴力勝過一砌,唔使幾耐人人要帶槍出街 ...
要救港,先用選票趕走攪事班犯民議員先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]