• 瀏覽: 75,118
  • 回覆: 453
  • 追帖: 2
+25
毒粉一向反政府

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-6-13 01:12 PM 發表
寵壞晒
一定要強硬先有希望

打貪政治小丑

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-13 01:04 PM 發表
1. 逃犯天堂 廿幾年如是
2. 修例後台灣唔會提出引渡,唔會在台灣係中國框架下簽協意
3. 修例開通咗送中,兩地法制唔同,法院只係引渡合唔合理。 雖說不移交政治犯,但可屈你強姦/貪污
4. 修例前要經立法會審理,改後變特首批唔批 ...
講屈講嚇...黃畜犯九先犀利,,遠既~97回歸前...回歸後解放軍入港屠城,,,嚇到大棚人賤賣樓..移民..
近既...一地兩檢通過後,,內地公安隨時走出黎捉人上去....宜家呢...?
橋唔怕舊~重點係番抄傻閪受...

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-6-13 01:17 PM 發表

身有屎先驚之嘛
上面太多例子另令人擔憂

呢幾十日,真係無一份新聞講條文內容,純粹叫人上街,就知果d香港人真係要幾蠢有幾蠢,做足百二分,敬禮!!

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-6-13 01:16 PM 發表

你講緊瑞典,英國屈人強姦嗎
英國移交阿桑奇呢
比利時移交加泰獨立主席呢
好例子呀,要屈總有辦法

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-6-13 01:17 PM 發表
毒娥可能將『二讀』改在禮賓府進行
只限淫賤聯,建制狗,中聯辦 臨場
然後鬼鼠通過法例
應該唔可以,不過可以叫大口彥縮短質詢時間

引用:
原帖由 daiichi 於 2019-6-13 01:24 PM 發表
呢幾十日,真係無一份新聞講條文內容,純粹叫人上街,就知果d香港人真係要幾蠢有幾蠢,做足百二分,敬禮!!
立場有幾則

等我用下腦先,咁樣係違法㗎喎,就正如「塗帝」自立為王一樣。

@投訴即被禁訪
引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-6-13 01:17 PM 發表
毒娥可能將『二讀』改在禮賓府進行
只限淫賤聯,建制狗,中聯辦 臨場
然後鬼鼠通過法例

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-6-13 01:25 PM 發表

例如呢?吾反共吾係法輪功吾係六四L驚條鐵咩
你都可以咁講

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-6-13 01:05 PM 發表
罪犯天堂了
一早係啦,咁多大陸人過黎買樓洗黑錢

引用:
原帖由 marcominnie 於 2019-6-13 01:12 PM 發表
美國華爾街暴動時、美國領導人有否去睇群眾?睇來你幫赤共宣傳:赤共開明民主過美國!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]