• 瀏覽: 75,135
  • 回覆: 453
  • 追帖: 2
+25
引用:
原帖由 tailam123456 於 2019-6-13 02:04 PM 發表
肖建華米一様拉得,使鬼立法
笑左食屎過日子群羊,蠢撚到、、、

施政唔係為個人ego, 錯晒

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2019-6-13 01:44 PM 發表

屈你強姦/貪污 ?

咁驚咪唔番大陸, 唔番大陸無出入境紀錄點屈 ?

無腦
啱呀

引用:
原帖由 Better. 於 2019-6-13 12:55 PM 發表
Comment:
The extradition bill amendment should be put aside due to so many (a million of) people protest against the revised version. 我不知道修定內容點樣對香港有利,but the protestors' voices become the truth. 若真能閣 ...
你班低能只要再努力D攪事就唔使修例都可以捉晒你地去打靶。俾多心機放火,傷人,暴動啦,賣港癈柴。

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-6-13 01:12 PM 發表
寵壞晒
一定要強硬先有希望
咪就係,你退一步,班仆街唔會退一步,只會得寸進,修例反,唔修例一樣反,如果今次退讓 ,班仆街下一步就要林鄭下台!

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-6-13 02:14 PM 發表

住屋問題?中央指示市民每周144小時間又為何不聽!
你依家上鄉土就已經唔聽中央指示每周144小時工作,你係想作反定係大陸果D縮鳩網上維穩部隊?

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-6-13 02:16 PM 發表

我只見內地的判決陽光透明,非常良好!
咁你可安安樂樂,唔需咁操心

總之淋病又可以加官進爵
又政協又入聯合國
正呀喂

引用:
原帖由 Andeson 於 2019-6-13 02:11 PM 發表
暴民=泛民,以暴民威迫政府施政,香港玩完。
教畜停課,將學生洗腦成暴民,你的子女人生更精彩。

引用:
原帖由 酒店忽然浴缸 於 2019-6-13 01:34 PM 發表
支持修例,否則香港真係變逃犯天堂。😯
呢20年來,香港根本是逃犯基地,洗黑錢、賣白粉,犯毒,都是來自外來人來港搞事。

後期,他們與年輕人接足多了,成了朋友和得到好處,結果就變成今天的壞社會。

為何反對修例?
根本他們是身有屎,怕警察局翻查他們罪行,所以做出這個不負責任的行為。

中共咁勁, 駛乜立法, 叫五毛吹衰佢都夠啦 

引用:
原帖由 香港神仙 於 2019-6-13 02:18 PM 發表

呢20年來,香港根本是逃犯基地,洗黑錢、賣白粉,犯毒,都是來自外來人來港搞事。

後期,他們與年輕人接足多了,成了朋友和得到好處,結果就變成今天的壞社會。

為何反對修例?
根本他們是身有屎,怕警察局翻查他們罪行,所以做出這個不負責任的行為。

...
冇錯,係d白痴以為自己無啦啦被人送中😒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]