• 瀏覽: 53,178
  • 回覆: 399
+16
見到暴徒攻擊在先,犯法在先,警察相當克制!起碼有人死亡!

引用:
原帖由 20168 於 2019-6-13 12:32 PM 發表
少女被警察圍打有片,情況危殆。
活該,自己申請的,打死無怨。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-6-13 11:10 AM 發表

濫用武力係包括埋使用武力的程度。

誇張啲!有人亂拋垃圾(肯定犯法了吧!」,你將佢監生打死,
之後用「對付罪犯都算濫用武力?」辯護,
相信正常人都會話畀你聽,你辯護唔到,你仍然會畀人定罪。 ...
亂拋垃圾都講得出,嗰啲鐵枝、磚頭、士巴拿原來咁安全既,咁下次試下比我掟你。

雖然今次下下射頭真係過左火,但香港差人己經算係全世界最克制之一.......

英美法對暴徒的武力勁過香港好多!

抽水

引用:
原帖由 李劑成 於 2019-6-13 11:34 AM 發表
政府已經宣布定為暴動,強烈要求政府捉拿誤人子弟既政黨組織搞手接受法律處分,煽動年青人犯法坐監簡直係喪盡天良。
有個話腦有事坐8個月,比人呃去衝ga 3年起跳

引用:
原帖由 epos3375 於 2019-6-13 12:31 PM 發表
有無看過美國西班牙法國點樣振壓示威?
看吓先講啦
直接打.......打死當意外......根本不會去法院浪費時間........!!
在西方國家資源有限.........直接打傷打死.......不會指望司法機構......!!

法國打黃背心同美國打示威者果 d 咪超級濫暴?

On 9 係無藥嫁,呢啲組織快食屎,正仆街冚家散

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-13 12:35 發表

亂拋垃圾都講得出,嗰啲鐵枝、磚頭、士巴拿原來咁安全既,咁下次試下比我掟你。
講出事實。
D片好清楚。
睇唔到的最好先檢查眼。如眼無問題。就要驗腦。

美國亂開槍殺有色人種就係合法

應該要效法國際社會既做法
https://www.youtube.com/watch?v=ICNlXBP2qKY

你個國際白痴組織,你先譴責美國佬先同我地講啦

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-6-13 10:56 AM 發表
香港周三(12日)有大批市民衝出立法會外多條街道,並與警方爆發衝突,警務處指警方以布袋彈、橡膠子彈等阻止示威者,至今造成最少70多人受傷;國際特赦組織(Amnesty)同日發表聲明,要求警方勿向民眾濫用武力。

咦 ...
老美組織就老美組織啦!有幾國際丫!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]