• 瀏覽: 26,557
  • 回覆: 28
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_675434_0

6月12日各界早已預料會罷工罷市,並會湧去金鐘和立法會一帶示威。警方明言部署警力防備,行動指揮是港島總區高級警司吳樂俊,警隊中人稱他為「警隊黎明」,皆因他高大威猛,貌似黎明。但原來他曾被同志富商劉定成影過猛男寫真。

2012年吳樂俊捲入「劉公子」劉定成裸照勒索法庭案件。據報導指出,吳樂俊曾被邀協助調查,據稱他曾裸露上衣,只穿短褲讓劉公子影猛男寫真。

話說06年吳樂俊在跑馬地快餐店認識劉公子,劉公子多番游說他擔任模特兒。吳樂俊稱沒收酬勞純粹幫助朋友,於是他前往劉公子跑馬地寓所拍攝,初頭吳樂俊身穿白色背心,其後劉公子要求脫去上衣,稱要營造夏日炎炎的氣氛。他表示事後二人再沒聯絡。

事實上劉公子有一鋪集郵癮,七十年代開始。他影過無數影視男藝人﹑警察肌肉猛男寫真,九五年曾被警方拘捕,警方檢獲十多萬張裸照。劉公子有特殊癖好,會在相片記下姓名、下體尺寸、警員編號等。當時他因證據不足而不被起訴。當年無罪甩身。但他被控非禮及恐嚇一名男模特兒,一二年在區域法院被判罪成,判囚17個月。

壹仔就此事向劉定成查詢,他拋下一句:「吳樂俊喺我當年至愛!」但他以環境嘈雜為由,表示稍後會爆更多內情。

。。。。。,,,
睇嚟吳警司一點人材,大把前途,實在係警隊之光,真係恭喜曬。

冇人話死 基佬唔可以做警察喎

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-6-13 10:21 AM 發表
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_675434_0

6月12日各界早已預料會罷工罷市,並會湧去金鐘和立法會一帶示威。警方明言部署警力防備,行動指揮是港島總區高級警司吳樂俊,警隊中人稱他為「警隊黎明」,皆因他高大威猛,貌似黎明。但原來他曾被同志富商劉定成影過猛男寫真。

2012年吳樂俊捲入「劉公子」劉定成裸照勒索法庭案件。據報導指出,吳樂俊曾被 ...
爆菊警司

低能, 有著短褲有咩問題呀?去泳池大把著三角泳褲啦

咁似吳彥祖,以前啱啱出道嗰套電影扮差佬比人影猛男照劇情一模一樣。美少年之戀。

死基佬都可以做議員啦,有咩甘奇,又想玩抹黑?基佬做議員就得,做差佬就唔得?又話平權既,真系龍門任你班撚樣搬!

除件衫影寫真就打飛機,全全日日屌屎忽,豆腐屍日日磨豆腐咪仲刺激。

唔係歧視你地班同志,但我就真係唔明有乜好寫。只準民主屌屎忽,不準別人影寫真。你話咩玩法黎

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-6-13 10:21 AM 發表

2012年吳樂俊捲入「劉公子」劉定成裸照勒索法庭案件。據報導指出,吳樂俊曾被 ...
嘩!原來鴨都做得差佬

引用:
原帖由 chanc2 於 2019-6-13 11:13 AM 發表
係鴨

引用:
原帖由 chanc2 於 2019-6-13 11:13 AM 發表
問吓基佬全先

唔怪得佢d下屬話有人攪佢後面。

引用:
基佬全都做議員啦基佬合法化冇問題黃法官話嘅

玩抹黑?

行出來殺晒班奇珍口罩異獸

反對派技窮玩埋人生攻擊,沒有最扑街只有更扑街

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]