• 瀏覽: 27,444
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
+16
香港警察加油

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-6-13 12:16 PM 發表

有咁易就好啦師兄,香港咁多人權L!

警察系示威地方附近交通要點查個身份證都要問過我地尊貴嘅羊已員,diu7佢!
以為議員好巴閉

引用:
原帖由 Psyco 於 2019-6-13 11:36 AM 發表

一個迷團:
為何泛民要極力發動班無腦黃絲,去暴動嚟反對修改逃犯條例?

泛民其實係為美國阻止今次修例,因為上次香港政府已經反抗咗美國政府,拒絕為美國政權輯拿政治犯 斯洛登,美國意識到香港呢個英國前殖民地,已漸漸脫離佢哋美國號領既"5眼聯盟" 既控制,怕以後再不能用香港為橋頭堡嚟滲透中國. 若果香港政府今趟修例成功,將來就大可以名正言順,去拒絕協助美國追捕,反抗美國政權既 ...
support

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-6-13 01:01 PM 發表

吊,咁受傷既70幾人有多係差佬呀,又講大話
撚狗嘅...都係撚啲退休嘅好玩...

支持警察,速戰速決!!對班不可理喻的暴徒,繩之於法!!

引用:
原帖由 Psyco 於 2019-6-13 11:36 AM 發表

一個迷團:
為何泛民要極力發動班無腦黃絲,去暴動嚟反對修改逃犯條例?

泛民其實係為美國阻止今次修例,因為上次香港政府已經反抗咗美國政府,拒絕為美國政權輯拿政治犯 斯洛登,美國意識到香港呢個英國前殖民地,已漸漸脫離佢哋美國號領既"5眼聯盟" 既控制,怕以後再不能用香港為橋頭堡嚟滲透中國. 若果香港政府今趟修例成功,將來就大可以名正言順,去拒絕協助美國追捕,反抗美國政權既 ...
唔關事,跟本係為反而反,無限作大!

今次修訂只係把大陸同台灣加返入去條例可移交既地方! 其他程序冇咩大改

現有法例

修改

有冇見議員衝?
他們的子女呢?

佔中時,暴徒直情想架空香港警隊,自組民兵巡邏。其實如果有上開高登嘅就會明,好多人非常響往混亂時刻,一來係如文中所講想時勢造英雄,二來係打機打到上晒腦,出謀獻策搞抗警戰術嘅個個當自己諸葛亮,喺前線衝擊警方防線嘅個個當正自己係趙雲馬超。咁樣嘅心態下,有乜辦法唔中晒泛民計?成日鬧中央、特區政府嘅高官送晒仔女出國讀書,咁泛民班人何嘗唔係叫人地仔女衝,自己仔女縮?

引用:
原帖由 22333000 於 2019-6-13 11:36 AM 發表
比我批中啦,真係DKLM犯民幾無恥都有,沒事就行出來抽水,擔心示威者安全,邊班仆街叫佢哋去衝?胡志韋你可恥唔可恥?
今日見到不少學生穿白絲帶去支持暴徒,唉,無知被人導係最可怕。。。

引用:
原帖由 22333000 於 2019-6-13 11:36 AM 發表
比我批中啦,真係DKLM犯民幾無恥都有,沒事就行出來抽水,擔心示威者安全,邊班仆街叫佢哋去衝?胡志韋你可恥唔可恥?
胡志煒幾時識可恥過?

面對暴徒不必手軟, 面對漢奸, 政府更應嚴懲之

支持警察執法💪💪

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2019-6-13 04:05 PM 發表

唔關事,跟本係為反而反,無限作大!

今次修訂只係把大陸同台灣加返入去條例可移交既地方! 其他程序冇咩大改

現有法例

師兄睇清楚,今次修例重點就係剔除政治檢控性質既案件,修例後不可移交該類逃犯,唔止唔可以移交俾新納入範圍既中國大陸政府,連早已有移交逃犯協議既美英等各,亦不可再要求香港政府移交政治犯.

引用:
原帖由 Psyco 於 2019-6-13 06:22 PM 發表

師兄睇清楚,今次修例重點就係剔除政治檢控性質既案件,修例後不可移交該類逃犯,唔止唔可以移交俾新納入範圍既中國大陸政府,連早已有移交逃犯協議既美英等各,亦不可再要求香港政府移交政治犯. ...
政治檢控唔使係今次剔除,因為不嬲都剔除左,與其然信傳媒,不如自己去細讀一次現有條例,同埋建議既修定,全部係官方網頁搵到架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]