• 瀏覽: 144,999
  • 回覆: 969
  • 追帖: 4
+26
都冇撚腦!成班盲頭烏蠅、冇計劃!諗到乜就做乜、白癡仔

引用:
原帖由 Freemantho 於 2019-6-13 12:42 PM 發表

如果大家齊心伸九佢一腳, 重佔條燃, 不過要大家乘客合作.
好好地遊行唔得既,要玩9我呢d打工仔,影響民生

引用:
原帖由 herman1984 於 2019-6-13 11:57 AM 發表

扮咩代表,on 9仔,600萬人想過正常都唔得,入面都包括支持同反對,你黃狗只有你個對錯,人地唔支持你地行動就阻人就錯,自私黃狗
因為啲小黃人覺得自己完全啱晒
你唔跟佢做法就係你錯

拉班契弟打靶

金鐘清曬場仲唔開返金鐘站,港鐵響應不合作運動?

引用:
原帖由 123火車頭 於 2019-6-13 11:49 AM 發表
叫人擺工冇人騷佢地

就用呢d手法阻市民開工

真係好民主喎
港人治港
有佢講,冇你講

人家自殺跳軌阻人上下班都要給人鞭屍.
你這白痴亂做妨礙普通市民的日常生活,身痕嗎?

_

如果私刑唔犯法 呢班人死左好耐

引用:
原帖由 bdrom1 於 2019-6-13 09:43 AM 發表
http://img.tvb.com/ti_img/inews/20190613/entries_5d01a020e60383d21c92ec86_2549541484_big_1560388302.jpg

約七十人早上約七時半,在港鐵調景嶺站月台,部分人戴上口罩,及手拖行李篋。其中一名男子上車期間,聲稱腳部不適,數名警員隨即上前,將他抬到附近位置。

另一名男子登上列車後,在車門關閉時 ...
認住依班人 佢地要搞事就要害到全部番工遲到來達成目的  
這是自由?這是騎劫別人既生命財產,佢地就食政治飯 一係就有老豆老母養 好多人一早去番工 屋企一家幾囗等住食飯 佢班細路咁玩法 已經係擾亂香港社會
強烈建議  應該向佢地追討賠償

仆街暴徒

掛唔知我今日早左出門口都遲到啦!又迫又站站停好耐先關門。原來有人攪事你擺工擺學係你既事呀!唔好迫無辜民眾陪你啦!

與市民為敵,失敗

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 11:31 AM 發表

咪係囉,啲X街就係唔能明白成件事始作俑者係777條賣港大話8婆
on99

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]