• 瀏覽: 144,888
  • 回覆: 969
  • 追帖: 4
+26
一堆社會垃圾

懇請政府立即捉拿,網上煽動人群的始作者或團體

阻住關門,最好一腳伸佢出返月台

黃色物體

呢班人都on9,係要迫全香港人認同佢地,香港係一個自由社會,你地罷工罷課罷到夠囉!!做埋呢啲事,只會令全香港人憎9你地班柒頭,帶來反效果,呢班人仲恐怖過共產黨。。

引用:
原帖由 herman1984 於 2019-6-13 11:23 AM 發表
呢班pk一d都唔民主,你103萬人反對你可以,點解要搵其他600萬想正常過生活d人陪你一齊死,真係好自私啊
24萬人 only

玩嘢搏吊!

集體裸上身靜坐如何?
觸目,安全,唔影響人....

咁做即係同全港打工仔為敵..................點爭取民心.... .

引用:
原帖由 bdrom1 於 2019-6-13 09:43 AM 發表
http://img.tvb.com/ti_img/inews/20190613/entries_5d01a020e60383d21c92ec86_2549541484_big_1560388302.jpg

約七十人早上約七時半,在港鐵調景嶺站月台,部分人戴上口罩,及手拖行李篋。其中一名男子上車期間,聲稱腳部不適,數名警員隨即上前,將他抬到附近位置。

另一名男子登上列車後,在車門關閉時 ...
呢班正一含家產, 有人手停口停, 無端端遲到 冇咗個勤工獎!

我幾年前已經話呢班人係正瘟神,陀衰家架啦,邊個俾佢地黐埋身,邊個就行衰運,嗱!又周圍去累人哪。

所以我一直都講,唔可以俾任何機會呢班正瘟神陀衰家埋身,一俾佢埋到身就行衰運。

仲有犯氓狗,CIA 同台灣綠蠅唔好咁開心,你地已經俾呢班正瘟神陀衰家埋左身,好快d衰運好似海潚咁冚落你地度!!!

引用:
原帖由 Davidasdfg 於 2019-6-13 01:16 PM 發表
好多藍絲打手
唔係㗎一星!接受好多香港人憎恨d搞事屁童嘅事實啦!

引用:
原帖由 takezawa 於 2019-6-13 01:23 PM 發表

24萬人 only
師兄,我只係用民陣講出來果條數來講,只係當佢真係有,但實際有幾多,人家心照

自己白痴就不要阻市民正常生活。這樣誰支持你?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]