• 瀏覽: 144,973
  • 回覆: 969
  • 追帖: 4
+26
咪銀玩公共交通公具啦!你老尾!

引用:
原帖由 Freemantho 於 2019-6-14 09:38 AM 發表

咁, 唔怕別人認得戴也春口罩? 有病就去睇醫生, 唔好到處搞搞震, 你估你系吳耀漢?
我冇攪攪震喎?呢d叫不合作運動!你識條鐵咩?

傻仔...

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-6-13 12:09 PM 發表
暴徒剝削別人嘅權利同自由
真民主呀
香港既民主自由,只限本土 L

冇腦先攪港鐵,唔攪都成日死火,無謂害街坊啦,班人去垃圾會好過啦,攪港鐵做乜

最嬲啲人搞公共措施,又阻住啲救護車去救人

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-14 10:06 AM 發表

咪係囉,打人班X街帶哂口罩架!
咪係囉,俾人打嗰班狗都帶口罩?

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-14 10:06 AM 發表

咪係囉,打人班X街帶哂口罩架!
打人班友帶嘅係面罩,你唔使驚喎!帶乜都俾人摷到出嚟嘅,身冇💩驚乜?

反中亂港犯民,我地香港人唔要呢D咁既假民主!
香港人齊心用選票將垃圾犯民議員趕離立法會

香港精神,假民主離場,還香港繁榮安定

引用:
原帖由 高橋涼介 於 2019-6-13 23:39 發表
一腳申柒佢出去😂
只要有第一個申九佢一腳, 必定有第二個, 第三個.....    .....
到時班仆街成為過街老鼠, 人人得以打之.

引用:
原帖由 小毒b 於 2019-6-14 01:40 AM 發表
請問梁家傑同佢d 仔女呢幾日做緊乜
食飽花生後會出黎譴責警方使用暴力

引用:
原帖由 hanE 於 2019-6-14 09:57 AM 發表

我冇攪攪震喎?呢d叫不合作運動!你識條鐵咩?
呢班打靶仔擾亂社會秩序,神憎鬼厭令父母難堪,唔死都冇用啦!

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-6-14 10:24 AM 發表

呢班打靶仔擾亂社會秩序,神憎鬼厭令父母難堪,唔死都冇用啦!
我唔信班暴徒嘅身邊人認佢唔到,再縱容真係害死佢哋!而家係中美大戰呀!竟然代美出戰,係咪想打靶?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]