• 瀏覽: 145,024
  • 回覆: 969
  • 追帖: 4
+26
錯,依家周圍都有D爆煲傻佬,分分鐘D傻仔傻女被人斬,叫警察未必即時救到佢地,救佢地又會唔會變黑警?🤔

引用:
原帖由 LEE1989 於 2019-6-14 07:32 AM 發表
但其他乘客係無辜,點解要影響埋佢地
要幫香港人做選擇,幫香港人行使自由。香港人係要被幫的。

今次成個抗爭運動唔見游蕙幀既

岩岩去公廁聽到有人講, 外國勢力會係星期日遊行中食物同水落毒死d學生,打算嫁禍政府同大陸, 將香港進一步分化,  話一定要逼解放軍屠城要血洗香港, 到時就可以起兵瓜分中國

不合作運動,做得好!

有無人識得班人嘅父母家人呢?佢哋D父母家人有冇罷工呀?使唔使去幫佢哋父母家人罷工呢?

今天重有無?

引用:
原帖由 bdrom1 於 2019-6-13 09:43 AM 發表

約七十人早上約七時半,在港鐵調景嶺站月台,部分人戴上口罩,及手拖行李篋。其中一名男子上車期間,聲稱腳部不適,數名警員隨即上前,將他抬到附近位置。

另一名男子登上列車後,在車門關閉時 ...
無線大力潑,大大力潑,選擇性報導!

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 11:31 AM 發表

咪係囉,啲X街就係唔能明白成件事始作俑者係777條賣港大話8婆
係咩,嘅然咁正義做乜班友帶哂口罩呢?似逃犯多d喎!

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 11:34 AM 發表

咪係囉,103萬人上街代表自己無問題,呢度走條X街出嚟想代表600萬人,岸9
咪係囉,103萬仆街走出嚟躝街,代表700萬人?正仆街,去躝街!

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 11:51 AM 發表

都話咗啦,啲X街又嚟扮代表
都話啦,103萬仆街扮代表?夠700萬未?

真正既不合作運動係自發性

而唔係強逼別人不合作

好心啲質素咁low既就唔好出嚟啦

我一直都話,回歸22年中共無搞過我地,黃人得閒無事就搞我地,恐嚇我地,真係極憎班黃人 

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 12:05 PM 發表

騎咩劫咩?啲X街就係鐘意屈
屈乜呀?你唔係咁講咩?無線煲到行呀!大力幫班友宣傳,全港屋企有電視都睇得清清楚楚班無賴人渣,搵無線報仇嘛!無線播得最多呀!帶口罩就認唔到?

引用:
原帖由 herman1984 於 2019-6-13 12:09 PM 發表

屈咩,600萬入面有支持同反對,我只係話600萬人想過正常生活,而家係你屈我,黃狗
反口覆舌係班低B仔嘅特性

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]