• 瀏覽: 144,892
  • 回覆: 969
  • 追帖: 4
+26
期待有正義人士打柒呢班打壞!

反中亂港犯民,我地香港人唔要呢D咁既民主!
香港人齊心用選票將垃圾犯民議員趕離立法會

引用:
原帖由 tailing 於 2019-6-13 03:31 PM 發表

全香港人都要支持,否則就行使權利幫你哋支持!
我遇到, 一定咁做

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-6-13 12:16 PM 發表

要人"被"罷工、罷市、罷課囉!
正仆街 終極小學雞行為

但其他乘客係無辜,點解要影響埋佢地

遊行市民自作業,希望佢地醒悟,免得激發廢青on9行為,之後又要保護小朋友

引用:
原帖由 daydaywing8 於 2019-6-14 02:33 AM 發表

鬧得好!黃狗自私已成病態
做得黃狗, 邊有正常架, 係正常就唔做黃狗啦

引用:
原帖由 達維 於 2019-6-13 11:03 PM 發表

就係因為你忙揾食,冇晒人生理想,而家後生仔出嚟幫你爭取民主,爭取香港做逃犯第一收容所,咁都投訴,係後生仔血汗換番嚟
多諗謝喎,你係邊諗個?有咩本事? 我有我人生理想,使諗你班仆街代我揾? 唔該你哋班暴民做人唔諗好咁自命不凡,好冇?

引用:
原帖由 pycicamn 於 2019-6-14 03:58 AM 發表
他們故意製造事故,令更多人不滿港鐵
ps:他們的行動除了逼令其他人罷工罷課外,也令放假的人也罷活動?
如果佢地真係咁諗,香港真冇救,竟有智商如同弱智既下—代可悲

上班人仕一定將佢拖出去打

引用:
原帖由 bdrom1 於 2019-6-13 09:43 AM 發表
http://img.tvb.com/ti_img/inews/20190613/entries_5d01a020e60383d21c92ec86_2549541484_big_1560388302.jpg

約七十人早上約七時半,在港鐵調景嶺站月台,部分人戴上口罩,及手拖行李篋。其中一名男子上車期間,聲稱腳部不適,數名警員隨即上前,將他抬到附近位置。

另一名男子登上列車後,在車門關閉時 ...
成班傻仔,被成班乘客圍打就唔好問點解😅

引用:
原帖由 ~!!~ 於 2019-6-14 02:37 AM 發表

令香港社會人心惶惶
令香港人憤怒就真,合法地見—獲醒佢十獲

引用:
原帖由 青春的火花 於 2019-6-13 11:35 AM 發表
好多中年人平時唔聲唔聲
其實好大壓力
又供樓 返工又受氣怕炒 
再刺激佢地 搞到佢返工 而燥狂症發作
用刀劈你班廢青
就唔好喊晒口叫媽咪
欠遲早,被人斬唔好問點解,好多人手停口停,未爆煲你好彩,到時你班玩野人士當街被人頂就大劑!😬

等我承機踩九尼班扒街!

剩係玩左一個上晝就無喇?係咪比人屌撚到反艇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]