• 瀏覽: 3,529
  • 回覆: 21
反送中大批示威者留守立法會和政總外,現場一片混亂,警方多次發放催淚彈及煙霧彈驅聲示威者,警方亦有用警棍、胡椒噴劑、催淚水劑、布袋彈及橡膠子彈,警方及示威人士均告受傷。任職護士的市民謝小姐今日響應行動,

大家睇清楚插圖中嘓個女仔有冇瞓响地地上抽筋嘞。
是但搵張相,搏人哋唔會睇,想濛混過關做假新聞!

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2374971

錯在不分是非黑白.
你老美做所有野都係對的, 中國做咩都係錯的.
同係引渡法, 有無人為阿桑奇出過聲, 全部窄傻扮蒙
不斷抺黑一地兩檢, 現在有試過公安拉你老母嗎?  你地有反醒過嗎
佔中多人無悔意, 輕判, 犯罪成本低, 結果變本加麗, 再次暴動, 黃官等天收吧
林子健事件不了了知, 比莫需有罪名去屈中國, 都唔去顯責飯民
香港人, 你的良心在哪裡, 比狗食左嗎

又做假

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 09:43 AM 發表
錯在不分是非黑白. 
錯在嘓個記者做假新聞做得唔專業。

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 09:45 AM 發表

錯在1路俾機會777條賣港8婆
錯在大學冇教好啲學生,臨時演員都係演員。做假新聞都要做得專業啲,唔好咁求其,為作新聞強插圖。

涼薄都要講返句 :

一切都係「咎由自取、與人無尤」 ...

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 09:43 AM 發表
錯在不分是非黑白.
你老美做所有野都係對的, 中國做咩都係錯的.
同係引渡法, 有無人為阿桑奇出過聲, 全部窄傻扮蒙
不斷抺黑一地兩檢, 現在有試過公安拉你老母嗎?  你地有反醒過嗎
佔中多人無悔意, 輕判, 犯罪成本低, 結果變本加麗, 再次暴動, 黃官等天收吧
林子健事件不了了知, 比莫需有罪名去屈中國, 都唔去顯責飯民
香港人, 你的良心在哪裡, 比狗食左嗎 ...
Exactly !

Very true ...

呢個新,已有人發過,弟用咗非法偏激嘅言論批評。所以非常吸引眼球。
我呢張帖已經有豬肉在前,難望有好大回應,但總不能睇到呢所謂新聞記者亂嚟而唔發聲。

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 10:01 AM 發表

咁邊班X街做校監?
而家知道大學真係要校監好好管治班教員嗱!
下次唔好支持學生圍校監喇。

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-13 09:45 AM 發表

錯在1路俾機會777條賣港8婆
西毛之前好中意777,依家求仁得仁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]