• 瀏覽: 2,190
  • 回覆: 12
+7
吾洗返工供樓飬家的人士,叫人罷工抗爭,聽到僕僕聲

反中亂港犯民,我地香港人唔要呢D咁既民主!
香港人齊心用選票將垃圾犯民議員趕離立法會

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-6-14 07:23 AM 發表
反中亂港犯民,我地香港人唔要呢D咁既假民主!
全家上下廿幾人一票不投假民主!

新聞見到條白痴仔....D戲屎到

附件

abbr_798af8116ea280f217b05d7c0865fd38.jpg(167.34 KB)

引用:
原帖由 前晚宇宙的香腸 於 2019-6-13 09:26 AM 發表
】港鐵表示,觀塘線因應受乘客求助、列車車門運作、列車車門受阻等多宗輕微事故影響,觀塘線列車預計需要額外行車時間,月台上候車時間亦會較長。另外,港鐵香港站公告指中環站月台擠迫,要實施人潮管制。

【08:00】調景嶺站月台突然聚集約30人,當中一名男子突然跌倒受傷,在場的大批警員即時上前了解,將他帶走。在場人士起鬨,大叫「放人」。該名男子報稱不適,稍後由救護車送院治理。

...
真係仆街

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-14 07:29 AM 發表
即係唔同意佢地立場既市民就要受到佢地滋擾,搞到市民民不聊生,嬰孩生於亂世 

咁就係佢地既民主
而家係假民主搞民不聊生!

今日返工遲咗多得呢班冚家產唔少

引用:
原帖由 robo_robo 於 2019-6-14 08:58 AM 發表

全家上下廿幾人一票不投假民主!
反中亂港犯民,我地香港人唔要呢D咁既民主!

香港精神,假民主離場,還香港繁榮安定

引用:
原帖由 前晚宇宙的香腸 於 2019-6-13 09:26 AM 發表
】港鐵表示,觀塘線因應受乘客求助、列車車門運作、列車車門受阻等多宗輕微事故影響,觀塘線列車預計需要額外行車時間,月台上候車時間亦會較長。另外,港鐵香港站公告指中環站月台擠迫,要實施人潮管制。

【08:00】調景嶺站月台突然聚集約30人,當中一名男子突然跌倒受傷,在場的大批警員即時上前了解,將他帶走。在場人士起鬨,大叫「放人」。該名男子報稱不適,稍後由救護車送院治理。

...
香港人返工趕時間, 跌倒起唔返身隨時被踩死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]